achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Cittaslow Proef en Beleeftafel

Stel je voor, vanavond eet je buiten tussen de koeien. Je zit aan een lange feestelijk gedekte tafel met uitzicht op een boomgaard.

Cittaslow Proef en Beleeftafel

Om je heen zitten mensen lachend te wachten op wat er gaat gebeuren. Verderop lopen koeien te grazen. De avondzon schijnt op je wangen en we starten met een bubbel van wijnliefhebber Gert van Experiencia Pura en een dienblad met amuses. Je kent niet al je tafelgenoten, maar je geniet van elkaars gezelschap. Er volgt een sharing diner.

Edith van EETIT staat voor u te koken en verwerkt in iedere gang het vlees van de eigen boerderij Villa Bakhuis, de groenten uit de moestuin en de ingrediënten uit de landwinkel. Boer Albert geeft een rondleiding over het bedrijf Villa Bakhuis en vertelt vol passie over zijn werk. De Imker legt de werking van het bijenhotel op de Nijensteen uit en het informatiepunt Hoog watergeul Veessen-Wapenveld is te bezoeken.

Bij de ondergaande zon, met kaarslicht en een vuurkorf proosten we op de geslaagde avond. Je zucht, deze avond is veel te snel voorbij.

Wil je hier bij zijn? Zaterdag 16 maart van 16.00 tot 19.30 uur bent U van harte welkom bij deze cittaslow partners in het pittoreske Veessen. De all-inn ticket prijs is 55,= p.p. en is te bestellen via info@wijnbelevingspanje.nl of telefonisch op 06-19269294