achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Wereldwinkel blijft Toeristen Informatie Punt in Heerde

Op dinsdag 22 januari hebben Wereldwinkel in Heerde en de stichting “Wij zijn Heerde” een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend voor wat betreft de Toeristen Informatie Punt (TIP) vestiging in de winkel.

De TIP is al enige jaren gevestigd in de Wereldwinkel aan de Bonenburgerlaan en de samenwerking functioneert naar volle tevredenheid van beide partijen, vandaar de verlenging voor onbepaalde tijd. 

Sinds de fietsknooppunten door de centra van Wapenveld en Heerde lopen is er meer drukte in de dorpen en zijn er meer recreanten in de TIPs die iets meer willen weten over onze regio. De overeenkomst is getekend door André Marskamp, voorzitter van stichting Wereldwinkel en Frank Drost, voorzitter van Wij zijn Heerde. “De vrijwilligers van de Wereldwinkel en de TIP staan altijd klaar voor bezoekers, ze zetten zich er voor in om ze wegwijs te maken en om Heerde en de regio te promoten. Door middel van opleidingen en bedrijfsbezoeken hebben de vrijwilligers veel kennis vergaard in de loop der jaren,” zegt Frank Drost.

De Wereldwinkel is gevestigd in de Bonenburgerlaan op nummer 6. Naast het verstrekken van informatie aan toeristen verkopen het Toeristen Informatie Punt en de Wereldwinkel fiets- en wandelroutes, souvenirs en fairtrade cadeaus.

Op de foto staan André Marskamp van Stichting Wereldwinkel en Frank Drost van Stichting Wij zijn Heerde.