achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

One day fly orkest

Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina en het Cultuurplein Noord Veluwe organiseren een gaaf samenspel-orkest voor HaFaBra instrumenten en slagwerkers!

One day fly orkest

Het One Day Fly orkest voor muziekleerlingen (minimaal 1 jaar les) van het Cultuurplein Noord Veluwe, alle jeugdorkesten, opleidingsorkesten en B orkesten uit de gemeentes Heerde en Epe. 
Het One Day Fly orkest wordt het leukste muziekproject van het jaar. Geef je dus snel op. Met een vriend of vriendin wordt het dubbelpret.

Het wordt een gezellige dag vol muziek en plezier. Naast de geplande repetitietijd is er natuurlijk tijd om te ontspannen en elkaar te leren kennen. Voor een lekker patatje tijdens de lunch wordt gezorgd. Samen werken we toe naar een uniek optreden in de prachtige theaterzaal in de Heerd. 

Met alle deelnemende muzikanten vormen het grote One Day Fly orkest. Je ouders, opa’s en oma’s, broertjes, zusjes en vrienden zijn van harte uitgenodigd! We laten zien hoe leuk het is om in zo’n groot en gaaf orkest te spelen.

Je kunt je nu opgeven voor dit leuke 1-dagsproject. Reserveer nu alvast de datum. Dit wil je niet missen! 
Inschrijven uiterlijk 10 jan 2019: Playinheerde@gmail.com.

Zaterdag 2 februari 2019, 09.30 tot 18.00 uur. MFA de Heerd, Griftstraat 8, Heerde. De kosten bedragen ongeveer €15 afhankelijk van het aantal deelnemers. We houden je op de hoogte! Contante betaling op de dag zelf. Je deelname wordt bevestigd zodra we je inschrijving binnen hebben gekregen.