achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Apenkooi op 27 december

Apenkooien op 27 december in Heerde en Wapenveld laatste activiteit van meester Dennis.

Na 4 jaren zeer succesvolle edities gaan we ook dit jaar weer het leukste spel van de wereld spelen, APENKOOI! Helaas zal dit de laatste keer zijn dat ik, meester Dennis, hierbij aanwezig zal zijn. Na 7 prachtige sportieve jaren in de gemeente Heerde komt voor mij hier helaas een eind aan. Per 1 januari heb ik een nieuwe baan en mag ik in de coördinatie van Beweeg Wijs aan de slag. Een hele gave uitdaging op het gebied van motorisch leren en bewegen in de school en op het plein dat passend is bij de mogelijkheden van elk individueel kind. 

Met een ludieke maar ook logische opbouw wordt het apenkooi spel opgebouwd en uitgebouwd tot de daadwerkelijke eindvorm die u zich nog van vroeger kunt herinneren.

Op donderdag 27 december zijn we 's morgens in gymzaal de Rhijnsberg (Rhijnsburglaan 7A) en 's middags in de sporthal 't Olde Veld Wapenveld.

Het tijdsschema ziet er 's morgens als volgt uit: 

gr. 3 t/m 5 Rhijnsberg 9:30-10:30 

gr. 6 t/m 8 Rhijnsberg 10:45-12:00

's middags zal het apenkooi circus zich naar Wapenveld verplaatsen voor 

groep 3 t/m 5 14:30-15:30 uur 

groep 6 t/m 8 om 15:45-17:00 uur

 

Kinderen van alle basisscholen zijn van harte welkom, ouders kunnen blijven kijken wanneer daar behoefte aan is. Ook schud ik u graag de hand en wil ik u bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren. Dit jaar vragen we ook weer een kleine bijdrage (vrije inleg) die ten goede zal komen aan het Jeugdfonds Sport in Heerde. Het Jeugdfonds Sport in Heerde geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging. Meer geld voor het Jeugdfonds Sport is van harte welkom. Tussentijds is er een gezonde snack en de mogelijkheid wat (water) te drinken. Zaalschoenen zijn tijdens deze activiteit verplicht in verband met veiligheid.

Met sportieve groet,

Dennis Jolink

facebook.com/jeugdengezinHeerde

foto: Henri van de Beek 2017