achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Speciale pieten training in Wapenveld en Veessen

Sinterklaas is ook dit jaar weer dringend op zoek naar nieuwe jonge pieten uit Wapenveld en Veessen! Donderdagmiddag 22 en 29 november in Wapenveld en op maandagmiddag 3 december in Veessen.

Hij heeft daarom meester Dennis gevraagd samen stagiairs en de gymnastiekvereniging in Wapenveld een speciale pieten training te bedenken waar alle kinderen uit Wapenveld aan mee kunnen doen. Tijdens deze speciale training word je opgeleid tot een echte hulp piet. De hulp pieten leren om te balanceren, klimmen en klauteren over daken om vervolgens bij de schoorsteen uit te komen om er een pakje door heen te gooien. Denk jij dat jij dit ook kunt?

De pieten training in Wapenveld is op donderdagmiddag 22 en 29 november in de Sporthal 't Olde Veld in Wapenveld.
Kinderen vanaf 3 jaar tot en met groep 2 zijn op 29 november welkom van 15:45 (inloop vanaf 15.30) tot 17:00 uur en de kinderen van groep 6 - 12 jaar zijn op 22 november welkom van 15.45 (inloop vanaf 15:30) tot 17.00 uur.

Deelname is € 1 en opgeven via info@hofvancramer.nl (even vermelden voor welke dag je je opgeeft)

Ook is er weer een pietentraining in de gymzaal in Veessen.

Kinderen van groep 1 tot en met 4 in Veessen kunnen deelnemen op maandagmiddag 3 december van 15.00 – 16.00 uur in de gymzaal naast Vevo. Groep 5/6 zullen de onderdelen tijdens de gymles op school behandelen deze middag.

Lijkt het jou leuk om in Veessen opgeleid te worden tot een echte hulp piet? Geef je op bij meester Dennis door een mail te sturen naar dennis.jolink@teamjeugdheerde.nl met als onderwerp Pietentraining Veessen en in de mail graag de naam van het kind en leeftijd. Foto’s na afloop en meer info zijn te zien op www.facebook.com/ActiefHeerde

foto's Berend Jan Stijf, Wapenveld 2016