achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

10 jaar Culturele Markt Heerde!

Op zaterdag 15 juni 2019 is er voor de 10e keer de Culturele Markt in Heerde. De organisatie heeft als doel om een aantrekkelijk en voor iedereen toegankelijke event neer te zetten. Iedereen met goede ideeën wordt uitgenodigd mee te denken.

Tijdens de 10e jubileumeditie wordt er flink uitgepakt. ‘We willen tal van aantrekkelijke optredens laten zien waarbij amateurs en professionals een feestelijk podium krijgen. Dus speel je in een band, zing je, wil je dansen of rappen op een van onze podia of schitteren als living statue? Ook beeldend kunstenaars, theatermakers, dansers, historische verenigingen, koren en muziekverenigingen zijn van harte welkom om te laten zien wat ze in huis hebben.’ vertelt Ruud van den Broek die dit jaar de kar trekt.

‘We bieden jou een podium, een  theaterzaal, ruimte in het park of een kraam. De Culturele Markt Heerde is van ons allen; van jou, de Heerdense ondernemers en het publiek. Zowel in en om De Heerd als in de Dorpsstraat bouwen we aan een topdag. Op 15 juni is het ook Hessendag, dus dubbel feest in het dorp!’

Samen maken we de Culturele Markt Heerde tot een bruisend evenement! Cultuurplein Noord Veluwe, Kunstenaars en ondernemers slaan de handen ineen. Zou je mee willen werken of meedenken ben je van harte welkom.  Heb je ideeën of suggesties voor een geslaagd event of wil je jezelf aanmelden als vrijwilliger? Stuur een e-mail naar: Ruud van den Broek, ruud.francine@kpnmail.nl.

Twijfel en wacht niet langer maar meld je aan voor deelname, voor of achter de schermen! #CMH2019 Jij bent er toch ook bij?

#CMH2019

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken