achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Cheque voor Vier het Leven

Vier het Leven, regio Veluwe, heeft een cheque ontvangen uit het Rabofonds van de Rabobank Noord Veluwe.

Op de foto -die genomen is bij Rabobank in Nunspeet-  nemen regio- en locatiecoördinator, Margot Dopheide en Anne-Lite Meershoek, de cheque in ontvangst uit handen van de heer van de Put. Met deze cheque kunnen nog meer ouderen bereikt worden en kunnen deze gasten meegenomen worden naar mooie theatervoorstellingen en andere uitjes.

 

Stichting Vier het Leven brengt ouderen in contact met ervaringen die het leven weer de moeite waard maken. Samen uit, samen genieten!

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Stichting Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen wij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theater- en concertvoorstellingen. Wij nemen de drempels weg die oudere mensen tegenhoudt om de deur uit te gaan.

Zo is in onze regio Vier het Leven sinds 2013 actief. Deelnemers ontvangen 3x per jaar een programmaboekje waaruit een keuze(s) gemaakt kan worden.

Gasten worden persoonlijk opgehaald en weer thuisgebracht door één van onze vrijwilligers. Zij bieden de ondersteunende arm en individuele aandacht die nodig is om samen te kunnen genieten.  Samen helpen wij ouderen weer op weg naar nieuwe belevenissen.

Begeleiding, vervoer, entree en consumpties zijn allemaal inbegrepen in het arrangementsprijs.  

Meer informatie of het winter-programmaboekje voor deze regio kunt u aanvragen op werkdagen van 09.00-18.00 uur: 035-5245156