achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Apeldoornse studenten winnen goud voor Toerisme & Recreatie

Drie maal goud en eenmaal brons voor Toerisme & Recreatie studenten van Aventus Op 16 en 17 februari vonden in Amersfoort de landelijke MBO bokaalwedstrijden plaats voor Toerisme & Recreatie studenten.

Liefst 110 studenten van zo'n 20 MBO-instellingen uit het hele land gingen de strijd met elkaar aan. Inzet was het binnenhalen van de felbegeerde titel op een van de volgende gebieden: Frontoffice, Reizen, Recreatie. Kennis in de praktijk brengen Alle deelnemers aan de bokaalwedstrijden, volgen een opleiding binnen het domein Toerisme & Recreatie. Aan de hand van een praktijkcasus, werden de studenten aan de slag gezet. De opdrachten die zij moesten uitvoeren, lagen sterk uiteen. Zo werden de toeristen studenten gevraagd een presentatie te verzorgen voor een interessante reisbestemming, terwijl de recreatie groep de opdracht kreeg om in korte tijd een animatieprogramma te maken en te tonen. Ook frontoffice studenten werden op de proef gesteld tijdens een opdracht waarin ze gevraagd werd een moeilijke praktijksituatie op te lossen, waarbij acteurs de rol van lastige gast vervulden. Aventus studenten in de prijzen Na een dag vol zenuwen en nagelbijten, ging bij de studenten het dak er af tijdens de grote prijsuitreiking. De studenten van Aventus bleken in alle drie de categorieën in de prijzen te zijn gevallen; driemaal goud en eenmaal brons was de opbrengst. De studenten (Lizzy, Aline, Loes, Anique) waren uitzinnig van vreugde en hebben hun overwinning uitbundig gevierd. "De dames hebben het fantastisch gedaan. We zijn enorm trots met deze fantastische prestatie. Dit is een blijk van waardering voor de inzet van zowel de studenten als ons opleidingsteam", aldus de begeleidende docenten Trees Boonstra en Carolien Blankendaal.

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken