achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Buitenvoorstelling film WILD uitverkocht

De film WILD in Wapenvelds amfitheater op 15 augustus is uitverkocht.

Woensdagavond 15 augustus kan er door de gelukkigen met een kaartje in de open lucht genoten worden van de prachtige natuurfilm 'WILD' van Luc Enting.

De voorstelling begint om 21.30 uur maar vooraf zijn er vanaf 19.00 uur activiteiten als een wildproeverij en worden de bezoekers welkom geheten door het jachthoornkorps de Vlijtbloazers.

“We hadden dit niet verwacht, want de kaartverkoop ging aanvakelijk niet zo hard. Ineens werden er veel kaarten verkocht afgelopen week! Ik denk dat het door de goede weersverwachting komt voor woensdag,” zegt Erica Hottinga van Wij zijn Heerde. 

Samen met Jan Nitrauw en vrijwilligers van Vrieze’s Erfgoed en Wij zijn Heerde gaan ze een mooie avond verzorgen voor de bezoekers van de film. “De locatie leent zich uitstekend om voor de film van een wildproeverij te genieten! En dat terwijl de jachthoornen klinken van de Vlijtbloazers."

De Film WILD is deze zomer op meerdere locaties te zien op de Veluwe. Wilt u er ook bij zijn? Kijk dan op de website van Visit Veluwe voor de filmvoorstelling locaties.