achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Rommelmarkt VEG Heerde

Op zaterdag 8 september zal de jaarlijkse goede doelen rommelmarkt van de Vrije Evangelische Gemeente in Heerde worden gehouden, als onderdeel van het startweekend.

Rommelmarkt Kruiskerk
De opbrengst gaat dit jaar naar Trans World Radio. De rommelmarkt vindt plaats op het parkeerterrein van het gemeentekantoor in Heerde, tussen de Eperweg en de Brandstraat. De verkoop start om 09:00 uur.

Naast de verkoop van tweedehands spullen, zullen ook dit jaar weer zelfgemaakte producten te koop zijn. Ook zijn er kramen waar heideplanten, appels en andere lekkere en interessante spullen worden aangeboden. Ook de inmiddels beroemde MacVEG zal weer verkrijgbaar zijn, evenals koffie, frisdrank, snack, etc voor de inwendige mens. De opbrengst van de rommelmarkt gaat zoals elk jaar naar een goed doel. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor Trans World Radio. Het goede doel van afgelopen jaar: "Handen samen voor Angola", leverde een recordbedrag op van ruim 6.000 Euro!

Trans World Radio
Trans World Radio wil mensen in alle landen bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Wereldwijd maakt TWR gebruik van 16 grote en duizenden lokale radiozenders. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen. De programma’s van TWR worden ook via andere media, zoals internet, mobiele telefoon en MP3-spelers beluisterd. Trans World Radio zal zelf ook met een kraam op de markt aanwezig zijn, om mensen persoonlijk te informeren over het goede werk wat deze organisatie verricht. Meer informatie over deze organisatie is te vinden op www.transworldradio.nl.