achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Rommelmarkt VEG Heerde

Op zaterdag 8 september zal de jaarlijkse goede doelen rommelmarkt van de Vrije Evangelische Gemeente in Heerde worden gehouden, als onderdeel van het startweekend.

Rommelmarkt Kruiskerk
De opbrengst gaat dit jaar naar Trans World Radio. De rommelmarkt vindt plaats op het parkeerterrein van het gemeentekantoor in Heerde, tussen de Eperweg en de Brandstraat. De verkoop start om 09:00 uur.

Naast de verkoop van tweedehands spullen, zullen ook dit jaar weer zelfgemaakte producten te koop zijn. Ook zijn er kramen waar heideplanten, appels en andere lekkere en interessante spullen worden aangeboden. Ook de inmiddels beroemde MacVEG zal weer verkrijgbaar zijn, evenals koffie, frisdrank, snack, etc voor de inwendige mens. De opbrengst van de rommelmarkt gaat zoals elk jaar naar een goed doel. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor Trans World Radio. Het goede doel van afgelopen jaar: "Handen samen voor Angola", leverde een recordbedrag op van ruim 6.000 Euro!

Trans World Radio
Trans World Radio wil mensen in alle landen bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Wereldwijd maakt TWR gebruik van 16 grote en duizenden lokale radiozenders. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen. De programma’s van TWR worden ook via andere media, zoals internet, mobiele telefoon en MP3-spelers beluisterd. Trans World Radio zal zelf ook met een kraam op de markt aanwezig zijn, om mensen persoonlijk te informeren over het goede werk wat deze organisatie verricht. Meer informatie over deze organisatie is te vinden op www.transworldradio.nl. 

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken