achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

SamenLoop voor Hoop: Klaar voor de start!

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours.

Samen een vuist maken tegen kanker
Dieke van Dijk-Mink: “Het is misschien een cliché, maar zonder vrijwilligers kan de SamenLoop niet worden gehouden. Iedereen doet het in zijn eigen tijd, en belangeloos. Voor het goede doel en dat maakt de SamenLoop tot zo’n bijzonder evenement.”

Een maand na de officiële aftrap in De Heerd staat de teller al op meer dan dertig  aangemelde teams. Tijdens de vorige editie werd een prachtig bedrag van meer dan een ton opgehaald. Dieke: “We willen een mooi evenement neerzetten. Laagdrempelig, toegankelijk voor iedereen. Dat Heerde in beweging komt, er saamhorigheid ontstaat en we samen een vuist maken tegen kanker. Daar gaan we voor. Kom meedoen, meehelpen en mee genieten. En natuurlijk hopen we op een mooie opbrengst.”

Kom ook in actie!
Iedereen kan meedoen aan de SamenLoop. Teams bestaan uit familie, buren, vrienden, verenigingen of collega’s. Ieder team zorgt ervoor dat er vanaf 18.00 uur op 3 juni tot en met 18.00 uur op 4 juni in ieder geval één teamlid op het parcours loopt. Wil je niet meelopen, maar wel helpen? Je kunt ook acties houden om geld op te halen voor het KWF kankerbestrijding. Of kom langs tijdens de SamenLoop, geniet van mooie optredens op het veld, steun de lopers of koop spullen die de diverse teams verkopen. Heb je ooit de diagnose kanker gehad? Dan ben je onze eregast.

Kom jij ook in actie of wil je meer informatie? Kijk snel op www.samenloopvoorhoop.nl/heerde.