achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Nieuwe camping op 't Oever in Wapenveld

Het aanbod verblijfsrecreatie in Wapenveld is uitgebreid met de boerderijcamping 't Oever van Jeanet en Bertus Doppenberg. Er zijn een 15-tal plekken ingericht voor caravans en campers en 't Oever beschikt ook over vijf safaritenten.

Nieuwe camping op

Safarietenten en camperplekken op 't Oever

Camping 't Oever is verbonden met het jongvee opfokbedrijf van de familie Doppenberg en ligt precies in de uitlaat van de hoogwatergeul Veessen/Wapenveld. Natte voeten hoeven kampeerders niet te vrezen. Rond het gebied 't Oever is flinke dijk aangelegd die de bewoners en toeristen vrijwaart van eventuele wateroverlast. Janet Doppenberg runde er al zes jaar een Rustpunt op deze plek. Door de overgang van een melkveebedrijf naar een jongvee opfokbedrijf, kwam er ruimte om de recreatieve activiteiten op een bijzondere manier uit te breiden. Zo is de recreatieruimte pal naast de strostal met kalfjes gesitueerd en geeft een glazen wand vrij uitzicht op de jonge dieren. De vroegere melkstal is getransformeerd tot een fraaie toilet- en douchevoorziening die ook aangepast zijn voor mensen met een beperking.

Safaritenten

Met de plaatsing van een vijftal safaritenten wil men vooral de kampeerder die meer luxe zoekt tot een verblijf verleiden. De tenten zijn ingericht met stapelbedden en er kan zelf gekookt worden. Voor alle gasten zijn facilteiten als wasmachine en wasdroger, afwasplekken en overdekte fietsenstalling. Daarbij ligt 't Oever in de schitterende omgeving van de Ijsselvallei en dichtbij de Veluwse bossen. De aanleg van de hoogwatergeul heeft geleid tot prachtige voorzieningen als fiets- en wandelpaden en ook zijn er kanoroutes in het gebied tussen Veessen en Hattem te vinden. Alle informatie is te vinden op www.boerderijcampinghetoever.com