achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

@WijzijnHeerde op Facebook, Instagram en Twitter

WijzijnHeerde is volop aan het ontwikkelen en wil informeren op de plekken waar jij dat prettig vindt. Daarnaast houden we iedereen graag op de hoogte van actualiteiten en daarom breiden we online uit met Facebook en Instagram.

Wij zijn Heerde is al een tijd op Twitter te vinden. Een medium waar met een kort bericht snel informatie gedeeld kan worden. We merken dat veel bezoekers en inwoners van Heerde actief zijn op Facebook en daarom willen we hen graag op de hoogte met activiteiten en nieuws uit de hele gemeente Heerde via Facebook.

Op Instagram zien we vaak mooie foto’s uit de gemeente langskomen. Wij delen die graag, om met één simpel beeld te kunnen laten zien hoe mooi de gemeente Heerde is!

Zo willen op drie social media kanalen inwoners en bezoekers bereiken, maar ook mensen die nadenken over het bezoeken van onze gemeente. Mooie beelden en actueel nieuws geven goed de sfeer neer van de mooie plek waar wij wonen!

Deel je nieuws over een leuke activiteit of foto van jouw mooiste plekje in Heerde, Veessen, Vorchten of Wapenveld met ons door ons te noemen met @wijzijnheerde of #wijzijnheerde.

Fotocredits Instagram foto’s: Pluizenmeer: @heerdeopinsta | Grutto: @g_petter | Apeldoorns kanaal: @richardhofmeijer | Kanoroute: Cultuurland | Klompen: @dezinnigezaak

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken