achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

@WijzijnHeerde op Facebook, Instagram en Twitter

WijzijnHeerde is volop aan het ontwikkelen en wil informeren op de plekken waar jij dat prettig vindt. Daarnaast houden we iedereen graag op de hoogte van actualiteiten en daarom breiden we online uit met Facebook en Instagram.

Wij zijn Heerde is al een tijd op Twitter te vinden. Een medium waar met een kort bericht snel informatie gedeeld kan worden. We merken dat veel bezoekers en inwoners van Heerde actief zijn op Facebook en daarom willen we hen graag op de hoogte met activiteiten en nieuws uit de hele gemeente Heerde via Facebook.

Op Instagram zien we vaak mooie foto’s uit de gemeente langskomen. Wij delen die graag, om met één simpel beeld te kunnen laten zien hoe mooi de gemeente Heerde is!

Zo willen op drie social media kanalen inwoners en bezoekers bereiken, maar ook mensen die nadenken over het bezoeken van onze gemeente. Mooie beelden en actueel nieuws geven goed de sfeer neer van de mooie plek waar wij wonen!

Deel je nieuws over een leuke activiteit of foto van jouw mooiste plekje in Heerde, Veessen, Vorchten of Wapenveld met ons door ons te noemen met @wijzijnheerde of #wijzijnheerde.

Fotocredits Instagram foto’s: Pluizenmeer: @heerdeopinsta | Grutto: @g_petter | Apeldoorns kanaal: @richardhofmeijer | Kanoroute: Cultuurland | Klompen: @dezinnigezaak