achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie

Meester Dennis staat op 13 juni van 13.00 - 15.00 uur samen met stagiairs en vrijwilligers van jongerencentrum het Honk op de van Meursweide in Heerde met de buikschuifbaan!

Op woensdag 13 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd: een activiteit voor kinderen bij u in de buurt. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen tijdens deze 11e editie onbezorgd kunnen spelen. Ook is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai en onveilig. Organiseer deze dag zelf een gave activiteit zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk! 

De buikschuifbaan is er weer voor jou op 13 juni tussen 13:00 en 15:00 uur. Toegang is gratis en voor iedereen van groep 3 t/m 8. Bij minder mooi weer zal er een alternatief geboden worden.

Ook buurtvereniging de Langeslag aan de Acacialaan in Heerde organiseert een buitenspeeldag. Alle kinderen uit de buurt en vriendjes/vriendinnetjes zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het springkussen, blikgooien, spijkerpoepen en voetballen. Alles kan en mag! 

De Buikschuifbaan ligt ook tijdens de eerste en de laatste week van de zomervakantie op de van Meursweide. Dit zal op maandag 16 juli en 20 augustus zijn van 10.00 - 12.00 uur en op woensdag 18 juli en 22 augustus van 14.00 - 16.00 uur. Deze weken bezoeken we ook Wapenveld op maandagmiddag en donderdagochtend en Veessen op woensdagochtend en donderdagmiddag.

Tips en ideeën staan op www.jantjebeton.nl