achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie

Meester Dennis staat op 13 juni van 13.00 - 15.00 uur samen met stagiairs en vrijwilligers van jongerencentrum het Honk op de van Meursweide in Heerde met de buikschuifbaan!

Op woensdag 13 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd: een activiteit voor kinderen bij u in de buurt. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen tijdens deze 11e editie onbezorgd kunnen spelen. Ook is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai en onveilig. Organiseer deze dag zelf een gave activiteit zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk! 

De buikschuifbaan is er weer voor jou op 13 juni tussen 13:00 en 15:00 uur. Toegang is gratis en voor iedereen van groep 3 t/m 8. Bij minder mooi weer zal er een alternatief geboden worden.

Ook buurtvereniging de Langeslag aan de Acacialaan in Heerde organiseert een buitenspeeldag. Alle kinderen uit de buurt en vriendjes/vriendinnetjes zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het springkussen, blikgooien, spijkerpoepen en voetballen. Alles kan en mag! 

De Buikschuifbaan ligt ook tijdens de eerste en de laatste week van de zomervakantie op de van Meursweide. Dit zal op maandag 16 juli en 20 augustus zijn van 10.00 - 12.00 uur en op woensdag 18 juli en 22 augustus van 14.00 - 16.00 uur. Deze weken bezoeken we ook Wapenveld op maandagmiddag en donderdagochtend en Veessen op woensdagochtend en donderdagmiddag.

Tips en ideeën staan op www.jantjebeton.nl

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken