achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht

Gert van de Bospoort brengt zijn bundel Dichter bij de Hoogwatergeul opnieuw uit met fietsroutekaart.

"Over emoties en ideeën die mij bezielen schrijf ik gedichten om mezelf een spiegel voor te houden.Vanaf de start van het Hoogwatergeul project heb ik markante acties in beelden en woorden vastgelegd. Als je de chronologie van de gedichten volgt, zie je mijn waardering voor de Hoogwatergeul overgaan van afwijzing naar gematigd positief. Hopelijk verleidt deze bundel u, lezer, eens met andere ogen te kijken naar de indrukwekkende transformatie van een mooi stukje Nederland."

Dee eerste druk was snel verkocht en op aanraden van de verkooppunten voegde Gert een fietsroutekaart met knooppunten toe. Deze kaart is los toegevoegd en kan op de fiets meegenomen worden, met de gedichten in het achterhoofd houdend. Via knooppunten kun je een route van circa 25 km rijden met verwijzingen naar de locatie van de betreffende foto’s en gedichten in en buiten de geul tussen het Veluwegemaal en Villa Bakhuis. 

Het vernieuwde boekje is voor € 8,- te koop bij TIP Heerde (Wereldwinkel), Bruna te Heerde en bij “Koek en ei” in Veessen vanaf 11 juni.