achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Gratis boekje Veluwe Actief 2018 weer verkrijgbaar

Deze week is bij Uitgeverij Gelderland uit Epe het Veluwe Actief-boekje verschenen. Dit gratis boekje is een gewilde uitgave onder inwoners en toeristen op de Noordoost-Veluwe, vanwege het uitgebreide overzicht van activiteiten én bijbehorende voordeelbonnen.

Gratis boekje Veluwe Actief 2018 weer verkrijgbaar

De gratis pocketversie van Veluwe Actief is een succes. De afgelopen jaren vond dit boekje steevast gretig aftrek op de Noordoost-Veluwe rondom de gemeenten Apeldoorn, Elburg, Epe, Hattem, Heerde, Nunspeet en Oldebroek. Het is de negende achtereenvolgende keer dat het VA-boekje uitkomt. Ook deze nieuwe editie is wederom handzaam, overzichtelijk én gratis. Het boekje past met gemak in de binnenzak en is ideaal om te raadplegen voor wie eens een dagje uit wil, een bijzonder evenement of activiteit wil bezoeken of zich gewoon eens wil laten verrassen.

Het compacte ‘boekje-in-broekzakformaat’ vermeldt een breed scala aan activiteiten in 2018. Uiteraard fungeert het boekje als handleiding voor de toerist, maar ook voor de bewoners uit de genoemde gemeenten is het een handige jaarkalender. Bovendien zijn er fiets- en wandelroutes in het boekje opgenomen.

De activiteiten zijn chronologisch per maand en per gemeente weergegeven en leiden de lezer als het ware door het jaar, maar ook door de omgeving. Naast activiteiten en attracties bevat het boekje weer veel praktische informatie, zoals adressen van de plaatselijke VVV’s, telefoonnummers van dokters, hulpdiensten, enzovoort. Het boekje bevat verder horeca- en uitgaansgelegenheden, alsmede overnachtingsmogelijkheden én vele voordeelbonnen.

Het boekje is vanaf heden gratis verkrijgbaar bij o.a. diverse VVV’s en Toeristische Informatie Punten (TIP’s), boekhandels, horecagelegenheden, campings en natuurlijk bij Uitgeverij Gelderland. Op www.uitgeverijgelderland.nl vindt u een volledig overzicht van alle afhaalpunten. Bedrijven, campings, instellingen en winkeliers die belangstelling hebben om het boekje ook aan te bieden aan hun klanten, leden of bezoekers kunnen gratis een bundel boekjes ophalen bij Uitgeverij Gelderland BV, Hoofdstraat 143 in Epe of contact opnemen via info@uitgeverijgelderland.nl of telefonisch: 0578 – 629061.

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken