achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

Herdruk van oorlogsboek Wapenveld dichtbij

Uitgeverij Gelderland is momenteel aan het onderzoeken of een herdruk van 'Vertel mie oe verhaal' mogelijk is. Dankzij de steun van tientallen inschrijvers en de plaatselijke boekhandels is een herdruk inmiddels dichtbij. Maar we zijn er nog niet. Steunt u ook dit initiatief? 

Herdruk van oorlogsboek Wapenveld dichtbij

'Vertel mie oe verhaal' werd door Jan Nitrauw in 1993 uitgebracht. Het boek is niet meer leverbaar. Na de verschijning vorig jaar van Nitrauws roman 'Het is oorlog jongen' kwamen er veel vragen naar 'Vertel mie oe verhaal'. Het rijk gedocumenteerde boek is het resultaat van archiefonderzoek en van gesprekken met oud-verzetstrijders. 

Steunt u ook de heruitgave van dit boek? Schrijf u dan nu vast in via jannitrauw@gmail.com of via info@uitgeverijgelderland.nl. We hebben nog 25 bestellingen nodig om het minimum aantal te halen. Met uw hulp moet dat zeker lukken. Doe mee en misschien kunnen we dan binnenkort melden dat de herdruk er komt. Meld u aan en steun het behoud van een uniek stukje regionale historie.  (Wanneer u zich al eerder hebt opgegeven hoeft u dat niet nogmaals te doen).

Meer informatie over 'Het is oorlog jongen'? Klik hier