achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

Lofzang en Herghesangertjes zingen voor Rode Beer

Op 15 juni organiseert het jubilerende mannenkoor De Lofzang een concert met de Herghesangertjes ten bate van de Rode Beer. Tijdens deze avond zijn de koren zowel afzonderlijk als ook gezamenlijk te beluisteren.

Op bovenstaande foto staan de kinderen van het kinderkoor de Herghesangertjes samen met enkele leden van het christelijk mannenkoor De Lofzang en Jack en Hendriecke Augustinus van de Rode Beer.  Reden voor deze foto is het concert dat op 15 juni door beide koren georganiseerd wordt voor de Rode Beer. Tijdens deze avond zijn de koren zowel afzonderlijk als ook gezamenlijk te beluisteren.

Voor kinderen die nieuwsgierig zijn hoe het is om te zingen bij de Hergesanghertjes bestaat de mogelijkheid om aan dit concert deel te nemen.  Om vooraf te oefenen zijn de kinderen van 5 – 12 jaar welkom bij de koorrepetities van de Herghesangertjes op de maandagen 4 en 11 juni van 18.15 tot 19.00 uur in de Johanneskerk (ingang Bonenburgerlaan).

Ook de mannen, die graag eens mee willen zingen bij het mannenkoor De Lofzang (leeftijd is niet belangrijk)  zijn op diezelfde dagen welkom in Welgelegen, de repetities van De Lofzang beginnen om 19.45 uur en zijn om 22.00 uur afgelopen.

De toegang tot dit concert is vrij. Er wordt wel een collecte gehouden die bestemd is voor het vakantiehuis de Rode Beer. Het huis staat er al maar er is nog wel een wens om voor de vakantiegasten een rolstoelfiets aan te schaffen. Een mooi spaardoel waar de koren met dit optreden graag  aan bij willen dragen. Iedereen van harte welkom!!

Locatie: Johanneskerk, Heerde (Dorpsstraat 31) Aanvang: 15 juni, 19:30 uur.