achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

Taxatiedag, kijkdag en veiling in Hof van Cramer.

Op dinsdag 10 april as. zal een taxatiedag worden gehouden van kunst en antiek in de Hof van Cramer.

De Hof van Cramer bevindt zich aan de Putterweg 2D in Wapenveld. Taxateur Jaap Bonhof zal die dag aanwezig zijn om de aangebrachte goederen naar waarde en herkomst te schatten. De taxatiedag wordt gehouden ’s middags van 14.00 uur tot 17.00 uur en ’s avonds van 19.00 uur tot 21.00 uur. Voor deze taxatie wordt een kleine bijdrage gevraagd welke zal worden aangewend voor het maatschappelijk werk van de Hof van Cramer en een weesjongen uit de Filippijnen.

Er wordt de mogelijkheid geboden om aangeboden goederen  te kunnen inbrengen om geveild te worden. Men kan ook zaken  ter veiling aanleveren zonder deze te laten taxeren. De veiling vindt zaterdag 14 april plaats in de middag vanaf 13.00 uur. Op deze veiling worden naast schilderijen veel divers antiek aangeboden. Men hoopt ook een aantal sieraden en horloges te mogen begroeten. Uniek is een fraaie collectie antiek Chinees en Japans porselein dat onder de hamer komt. Een beknopte catalogus van de aangeboden kavels zal tevens beschikbaar zijn. De veilingcourtage wordt ook voor de genoemde doelen aangewend.

Voorafgaand aan de veiling bestaat de mogelijkheid de kavels te bekijken op vrijdag 13 april ’s middags tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Ook wordt de gelegenheid geboden zaterdag vanaf 12.00 uur de ingebrachte kavels te bekijken.

Na succesvolle veilingen  in de afgelopen jaren ligt het in de bedoeling ieder half jaar zo’n gebeurtenis op deze plaats te houden.

Actuele informatie over de Hof van Cramer vindt u op de website www.hofvancramer.nl