achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Promotie Heerde

Naast deze website is WijzijnHeerde op verschillende manieren actief in de promotie van onze prachtige gemeente voor recreatiedoeleinden. Zo was er op 6 en 7 februari a.s. in de TT hal in Assen, de Kampeer-, fiets- en wandelbeurs. WijzijnHeerde was daar ook met een stand aanwezig.

Promotie Heerde

Kijk hier voor de volledige deelnemerslijst van de Kampeer-, fiets- en wandelbeurs.

Maar er is meer.... veel meer!

Uitzending Kampeer TV RTL 4:
Zondag 7 februari om 17.00 is er een item op Kampeer TV waarin de Noord Veluwe centraal staat. Hierin zal ook Heerde voor komen. Niet in de gelegenheid het live te zien? Kijk dan achteraf via: http://rtlxl.nl/#!/gemist/kampeertv-319670

Recreatiekrant
In de komende vier uitgaven van de Recreatiekrant, komt er een eigen pagina van WijzijnHeerde. Aan de hand van een aantal thema's zullen de recreatieve mogelijkheden in de gemeente Heerde onder de aandacht van de vakantiegangers worden gebracht.

Schijnwerpers op de Veluwe
De gemeente Heerde participeert in een project van ‘Schijnwerpers op de Noord Veluwe’. Dit project is een samenwerkingsverband tussen negen gemeenten op de Noord Veluwe. Binnen het project ‘Schijnwerpers op de Noord Veluwe’ ligt de focus op activiteiten rondom cultureel erfgoed en toerisme, en cultuureducatie. De regionale promotionele activiteiten zijn te vinden op : http://www.schijnwerpersopdeveluwe.nl
Hier is een overzicht te vinden van de activiteiten, met achtergrondverhalen, die in de deelnemende gemeenten georganiseerd worden. Ook is hier meer te lezen over de educatieve kant van het programma.

Advertentie TO INSPIRE:
In het Veluwe Lifestyle Magazine TO INSPIRE  is op pagina 52- 53 een spread opgenomen met een fietsroute om de Noord-Veluwe te leren kennen. Op pagina 54-55 is buiten het programma om tevens een spread opgenomen waarin Heerde als Cittaslow gemeente uitgelicht is.

 

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken