achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Promotie Heerde

Naast deze website is WijzijnHeerde op verschillende manieren actief in de promotie van onze prachtige gemeente voor recreatiedoeleinden. Zo was er op 6 en 7 februari a.s. in de TT hal in Assen, de Kampeer-, fiets- en wandelbeurs. WijzijnHeerde was daar ook met een stand aanwezig.

Promotie Heerde

Kijk hier voor de volledige deelnemerslijst van de Kampeer-, fiets- en wandelbeurs.

Maar er is meer.... veel meer!

Uitzending Kampeer TV RTL 4:
Zondag 7 februari om 17.00 is er een item op Kampeer TV waarin de Noord Veluwe centraal staat. Hierin zal ook Heerde voor komen. Niet in de gelegenheid het live te zien? Kijk dan achteraf via: http://rtlxl.nl/#!/gemist/kampeertv-319670

Recreatiekrant
In de komende vier uitgaven van de Recreatiekrant, komt er een eigen pagina van WijzijnHeerde. Aan de hand van een aantal thema's zullen de recreatieve mogelijkheden in de gemeente Heerde onder de aandacht van de vakantiegangers worden gebracht.

Schijnwerpers op de Veluwe
De gemeente Heerde participeert in een project van ‘Schijnwerpers op de Noord Veluwe’. Dit project is een samenwerkingsverband tussen negen gemeenten op de Noord Veluwe. Binnen het project ‘Schijnwerpers op de Noord Veluwe’ ligt de focus op activiteiten rondom cultureel erfgoed en toerisme, en cultuureducatie. De regionale promotionele activiteiten zijn te vinden op : http://www.schijnwerpersopdeveluwe.nl
Hier is een overzicht te vinden van de activiteiten, met achtergrondverhalen, die in de deelnemende gemeenten georganiseerd worden. Ook is hier meer te lezen over de educatieve kant van het programma.

Advertentie TO INSPIRE:
In het Veluwe Lifestyle Magazine TO INSPIRE  is op pagina 52- 53 een spread opgenomen met een fietsroute om de Noord-Veluwe te leren kennen. Op pagina 54-55 is buiten het programma om tevens een spread opgenomen waarin Heerde als Cittaslow gemeente uitgelicht is.

 

Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Horecabedrijven in Hattem, Wapenveld, Veessen en Heerde bieden fietsliefhebbers een Horecafietsroute met een culinaire omlijsting aan. De fietsroute is gratis maar een voucher van € 17,50 biedt de deelnemers koffie met wat lekkers, een lunch met soep en brood en een lekkere daghap bij de vier deelnemende horeca ondernemers.
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Het zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording' is tot en met zaterdag 1 september elke zaterdag geopend voor het publiek. Van 10.00 tot 17.00 uur kan men aan de hand van een wegwijsfolder ronddwalen door de immense boerderij.
WK zeis maaien op de Padd'ndag
WK zeis maaien op de Padd
Op 1 september 2018 wordt, in combinatie met de Padd'ndag, voor de 2e keer het Wapenvelds kampioenschap grasmaaien met de zeis gehouden. Begin augustus wordt alvast een oefenavond gehouden om twijfelaars over de streep te trekken en de ‘spelregels’ uit te leggen
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording'
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman
De stichtingen Erve IJzerman en De Melkmaten stellen vanaf zaterdag 16 juni de boerderij Erve Ijzrman elke zaterdag tot half september van 10.00 tot 17.00 uur open voor het publiek. Dat kan dan de opbouw van het 'zuivelmuseum in wording' op de voet volgen.
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Meester Dennis staat op 13 juni van 13.00 - 15.00 uur samen met stagiairs en vrijwilligers van jongerencentrum het Honk op de van Meursweide in Heerde met de buikschuifbaan!
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Gert van de Bospoort brengt zijn bundel Dichter bij de Hoogwatergeul opnieuw uit met fietsroutekaart.