achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Duurzaamheidsmarkt Heerde op 8 maart

Op donderdag 8 maart vindt de Duurzaamheidsmarkt Heerde plaats in Christelijk College de Noordgouw. Een markt met informatie over energiebesparing, duurzaamheid, klimaatvriendelijke tuinen, slowfood producten en nog veel meer!

Deze markt is bedoeld voor inwoners uit de gemeente Heerde en is een initiatief van de gemeente Heerde en energiecoöperatie Heerde-Energiek in samenwerking met energieloket Veluwe Duurzaam. Bedrijven en initiatieven uit de gemeente Heerde zijn van harte uitgenodigd om aan de duurzaamheidsmarkt deel te nemen.

De markt biedt de gelegenheid aan inwoners om zich te oriënteren. Mensen die energiebesparende maatregelen willen nemen in hun woning kunnen met al hun vragen terecht bij lokale bedrijven of een energieadviseur. Er zijn interessante workshops te volgen. Voor tuinliefhebbers is er tuinadvies. Ook zijn er allerlei initiatieven rondom eerlijk geproduceerd voedsel, natuurbeheer, elektrisch rijden en meer. Heerde Energiek is aanwezig voor inwoners met vragen over de lokale energiecoöperatie.

Deelnemen aan de markt?
Bedrijven en initiatieven die affiniteit hebben met de bovengenoemde onderwerpen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de markt. Dat kan door te mailen naar info@veluweduurzaam.nl of via www.veluweduurzaam.nl/duurzaamheidsmarkt-heerde