achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

De Regenboog in de Regenboogkerk

EPE – Op zondag 14 februari zingt en speelt het koor De Regenboog in de Regenboogkerk in Epe. De dienst begint om 10:00 uur en voorganger is ds. Dineke van de Wetering. De dienst heeft het karakter van een gezinsdienst en is daarmee zeer toegankelijk voor alle leeftijden. Een ieder is dan ook van harte welkom.

De Regenboog in de Regenboogkerk

Op Valentijnsdag laat je iemand weten dat je hem of haar leuk vindt. Soms doe je dat openlijk en soms kies je ervoor om het nog een beetje geheim te houden. Het koor De Regenboog houdt het bepaald niet geheim dat ze van de Here God houdt, want dat mag iedereen weten. Daarom zingen de leden van het koor zo graag de liedjes die over Hem gaan. Ook op Valentijnsdag in de Regenboogkerk, met evenveel enthousiasme als altijd! Kom je ook? Het gaat in de dienst over de juiste keuze maken, ook als je verleid wordt om verkeerde keuzes te maken.

De Regenboog is een koor waarin ‘anders begaafden’ uit Heerde en de wijde omgeving, zoals Vaassen, Elburg, Doornspijk, Wezep en Oldebroek met elkaar zingen en muziek maken.

Meer informatie over het koor op: www.koorderegenboog.nl