achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

Een Kijkje in de Poppenkast

Een activiteit van het Poppenspe(e)lmuseum voor visueel beperkten – jong en oud –en hun ziende begeleiders.

Een activiteit van het Poppenspe(e)lmuseum voor visueel beperkten – jong en oud –en hun ziende begeleiders. Het project omvat een mini pop-up-expositie met objecten en poppen, reliëftekeningen, tweetalige documentatie in braille, zwartschrift, combischrift (combinatie van synchroonlopend braille en grootletter), gesproken tekst, film- en geluids-fragmenten en een Nederlands- en Engelstalige websitepagina.

Zelf eens proberen?

Door middel van een ludieke uitleg, een poppentheater-speel-kijk-voel-ruik-lees-en-luisterboek en een dertigtal historische en hedendaagse artefacten wordt al verhalend getoond hoe de objecten en poppen worden gebruikt en in welke context. Extra aandacht wordt besteed aan het gekozen materiaal, de vorm, de structuur, de ‘kleur’, de herkomst,de techniek, de stijl, details enz. Zoveel als mogelijk is nodigen wij uit tot de activiteit.

Openingsdagen en -tijden

Het Poppenspe(e)lmuseum is geopend op wo., za. en zo. van 12.00 tot 17.00 uur. Reserveren is aanbevolen! Voor groepsbezoek kan van de openingsdagen en -tijden worden afgeweken.

Informatie

Poppenspe(e)lmuseum. Otto van der Mieden. Kerkweg 38, 8193 KL  Vorchten.

Tel: 0578-560239. E-mail: info@poppenspelmuseum.nl. www.poppenspelmuseum.nl