achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Kerstmaaltijd in Wapenveld

Evenals vorig jaar heeft het team van de Hof van Cramer een kerstmaaltijd gepland voor mensen met een smallere beurs en voor alleenstaanden.

De maaltijd wordt gehouden in de recreatiezaal van appartementencomplex Parkstaete naast Rehoboth aan de Vree in Wapenveld. Op donderdag 21 december a.s. kunnen de gasten rond 17.00 uur welkom worden geheten.

Er zijn cadeautjes voor de kleinsten en een accordeonist zorgt voor live muziek. Wij hopen om 17.30 aan tafel te kunnen gaan.

Ongeveer 15 vrijwilligers werken hieraan mee, waarvan een kookteam een gevarieerd meerkeuzemenu heeft samengesteld. Een menu, bestaande uit drie gangen. Dit alles in een gezellige kerstambiance en het ziet ernaar uit dat het weer een succesvol kerstdiner wordt. Wel heeft men bepaald, dat de maximale deelname 40 personen kan bedragen. Dus hoe eerder iedereen zich opgeeft, hoe beter. Opgeven kan bij de Hof van Cramer aan de Putterweg 2d. U kunt ook bellen met 06-45403527.

Diegenen, die zich opgeven ontvangen een aanmeldformulier, waarop men tevens dieetwensen kenbaar kan maken. Op de website en het infobord van de Hof van Cramer zal aandacht aan deze activiteit worden gegeven.

Deelname aan deze kerstmaaltijd is volledig gratis. Dit dankzij de sympathieke sponsoring van AH Wapenveld, Jan Nienhuisvereniging Heerde, Van der Most drukkerij Heerde, slagerij De Haan Wapenveld, slagerij Van Bussel Oene, poeliersbedrijf Breunis Hattem alsmede zorgcentrum Rehoboth en appartementencomplex Parkstaete, beiden te Wapenveld.

 

“Omdat Hij Leeft”
“Omdat Hij Leeft”
“Omdat Hij Leeft” is de titel van het concert van interkerkelijk gospelkoor ICHTHUS uit Heerde.
Siberisch koude op Lammetjesdag
Siberisch koude op Lammetjesdag
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
“We zitten op dezelfde vlieghoogte”. Die opmerking met een knipoog naar de discussie over vliegveld Lelystad, maakte wethouder Wolbert Meijer bij de ondertekening van een prestatiecontract met Wij zijn Heerde (WZH). Hij wilde er maar mee aangeven dat de toeristische organisatie en de gemeente duidelijk op één lijn zitten voor de verdere ontwikkeling.
Heerde steunt WK Inline skaten
Heerde steunt WK Inline skaten
Uit maar liefst zestig landen komen begin juli honderden sporters en hun begeleiders naar Heerde en Arnhem. De gemeente Heerde is er trots op dat het de Skeelerclub Oost-Veluwe gelukt is het WK Inline & Freestyle Skaten hierheen te halen.
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Vijf klassen van de CC de Noordgouw maakten deze week een uitgebreide veldexcursie door het gebied van de hoogwatergeul Veessen/Wapenveld. Dit in het kader van een opdracht van het IVN en de gemeente Heerde om dit gebied aantrekkelijker te maken voor de (inter)nationale toerist.
Paasjubel in Heerde
Paasjubel in Heerde
Opnieuw Paasjubel in Heerde Ook dit jaar organiseert het Interkerkelijk Platform Heerde in de vroege ochtend van de 1e Paasdag (1 april 2018) de Paasjubel. Hierbij is traditioneel veel aandacht voor het zingen van bekende Paasliederen onder muzikale begeleiding. Ds. Mulder van de Christelijk gereformeerde Kerk in Heerde is bereid gevonden de verbindende teksten uit te spreken en daarnaast een korte meditatie te verzorgen. Plaats van handeling is het Dorpsplein in het centrum van Heerde. Aanvang 8:15 uur en einde uiterlijk om 9:00 uur. Een liturgie met daarop alle liederen wordt uitgedeeld. Op deze liturgie staan ook de aanvangstijden van de diensten in de diverse kerken vermeld. Het is inmiddels traditie dat de Paasjubel ongeacht de weersomstandigheden doorgaat. En … er koffie en thee. Hartelijk welkom allemaal.