achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Kerstmaaltijd in Wapenveld

Evenals vorig jaar heeft het team van de Hof van Cramer een kerstmaaltijd gepland voor mensen met een smallere beurs en voor alleenstaanden.

De maaltijd wordt gehouden in de recreatiezaal van appartementencomplex Parkstaete naast Rehoboth aan de Vree in Wapenveld. Op donderdag 21 december a.s. kunnen de gasten rond 17.00 uur welkom worden geheten.

Er zijn cadeautjes voor de kleinsten en een accordeonist zorgt voor live muziek. Wij hopen om 17.30 aan tafel te kunnen gaan.

Ongeveer 15 vrijwilligers werken hieraan mee, waarvan een kookteam een gevarieerd meerkeuzemenu heeft samengesteld. Een menu, bestaande uit drie gangen. Dit alles in een gezellige kerstambiance en het ziet ernaar uit dat het weer een succesvol kerstdiner wordt. Wel heeft men bepaald, dat de maximale deelname 40 personen kan bedragen. Dus hoe eerder iedereen zich opgeeft, hoe beter. Opgeven kan bij de Hof van Cramer aan de Putterweg 2d. U kunt ook bellen met 06-45403527.

Diegenen, die zich opgeven ontvangen een aanmeldformulier, waarop men tevens dieetwensen kenbaar kan maken. Op de website en het infobord van de Hof van Cramer zal aandacht aan deze activiteit worden gegeven.

Deelname aan deze kerstmaaltijd is volledig gratis. Dit dankzij de sympathieke sponsoring van AH Wapenveld, Jan Nienhuisvereniging Heerde, Van der Most drukkerij Heerde, slagerij De Haan Wapenveld, slagerij Van Bussel Oene, poeliersbedrijf Breunis Hattem alsmede zorgcentrum Rehoboth en appartementencomplex Parkstaete, beiden te Wapenveld.