achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Kerstmaaltijd in Wapenveld

Evenals vorig jaar heeft het team van de Hof van Cramer een kerstmaaltijd gepland voor mensen met een smallere beurs en voor alleenstaanden.

De maaltijd wordt gehouden in de recreatiezaal van appartementencomplex Parkstaete naast Rehoboth aan de Vree in Wapenveld. Op donderdag 21 december a.s. kunnen de gasten rond 17.00 uur welkom worden geheten.

Er zijn cadeautjes voor de kleinsten en een accordeonist zorgt voor live muziek. Wij hopen om 17.30 aan tafel te kunnen gaan.

Ongeveer 15 vrijwilligers werken hieraan mee, waarvan een kookteam een gevarieerd meerkeuzemenu heeft samengesteld. Een menu, bestaande uit drie gangen. Dit alles in een gezellige kerstambiance en het ziet ernaar uit dat het weer een succesvol kerstdiner wordt. Wel heeft men bepaald, dat de maximale deelname 40 personen kan bedragen. Dus hoe eerder iedereen zich opgeeft, hoe beter. Opgeven kan bij de Hof van Cramer aan de Putterweg 2d. U kunt ook bellen met 06-45403527.

Diegenen, die zich opgeven ontvangen een aanmeldformulier, waarop men tevens dieetwensen kenbaar kan maken. Op de website en het infobord van de Hof van Cramer zal aandacht aan deze activiteit worden gegeven.

Deelname aan deze kerstmaaltijd is volledig gratis. Dit dankzij de sympathieke sponsoring van AH Wapenveld, Jan Nienhuisvereniging Heerde, Van der Most drukkerij Heerde, slagerij De Haan Wapenveld, slagerij Van Bussel Oene, poeliersbedrijf Breunis Hattem alsmede zorgcentrum Rehoboth en appartementencomplex Parkstaete, beiden te Wapenveld.

 

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken