achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

Dakgoten reinigen in de gemeente Heerde

Om een dakgoot van een woonhuis schoon te maken moet meestal op grote hoogte gewerkt worden. Daaraan zijn valrisico’s verbonden. Voor senioren en mensen met een beperking zijn dit angstige klussen die men niet graag zelf uitvoert.

Daarom biedt Welzijn Heerde een serviceproject in de gemeente Heerde aan voor dakgotenreiniging. Dit wordt uitgevoerd door een professioneel bedrijf uit Wapenveld.

Wat wordt er onder de werkzaamheden verstaan?
Het vuil uit de dakgoten scheppen, aangekoekt vuil verwijderen, schoonmaken van afvoer en de roosters en het doorgeven van mankementen aan uw dak of dakgoot.

Kosten van de service bedragen € 29,50 voor dakgoten minder dan 10 meter. Iedere meter meer kost 2,95. Als het veel meer meters betreft, gebeurt de prijsopgave in overleg. Naast de dakgootreiniging, kan ook het houtwerk tegen meerprijs schoon gemaakt worden.

Na uw aanmelding neemt de dakgotenreiniger telefonisch contact met u op om een afspraak te maken. De planning is eind december zijn of de eerste weken in januari. (Dit onder voorbehoud van geschikte weeromstandigheden). Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, dan kunt u bellen naar Welzijn Heerde, te bereiken via het Centrum voor jeugd en gezin, tel. 0578-720001