achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

KikaKerstboom 2017

Red een boom. Red een kind.

KiKaKerstboom: De mooiste kerstboom van kerst!

 

In december zoekt iedereen de mooiste boom om te versieren en in de huiskamer te zetten. Een kerstboom vol met lichtjes, kerstballen en een piek. Maar waar vind je die mooiste boom? Juist: op het land!
De mooiste bomen blijven eenzaam op het ruwe land staan: de KiKaKerstboom. Een boom met karakter, een boom die een tweede kans verdient.

Stichting KiKaKerstboom geeft de kerstbomen waar verkopers niks in zagen, een tweede kans. Voor een mooi bedrag koopt u de mooiste boom van deze kerst. En het mooiste is: de opbrengst gaat naar KiKa! Zo geeft u niet alleen een boom een kans, maar ook een kind met kanker! Dát is de mooiste boom van deze kerst.

KikaKerstboom verkoopt dit jaar al voor het 6e jaar op rij kerstbomen in de regio waarbij de opbrengt naar Kika gaat. U vindt deze bomen dit jaar aan de oranjeweg 113 in Gortel/Emst. Op de zaterdagen 9 en 16 december kunt u hier een boom komen uitgraven.
Een Kikakerstboom uitsteken is een hele belevenis, neem daarom gerust uw kinderen of andere familieleden mee. Voor de kinderen valt er zelfs een spitdiploma te halen! Verder kunt u rustig een boom van het veld kiezen onder het genot van koffie of soep.
Voor verdere informatie en foto's kunt u terecht op onze site: www.kikakerstboom.nl

Wij zien u graag terug in December!