achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

MusicBoxz zoekt collega's

Lijkt het je leuk om ook radio te maken? Dan biedt MusicBoxz jou nu een unieke kans!

Op 10 december 2016 is MusicBoxz Internet Radio begonnen met uitzenden. Musicboxz is een internetradiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week uitzendt met een brede keus uit jazz, pop, rock en soul.

In dit eerste jaar heeft MusicBoxz behoorlijke bekendheid op mogen bouwen. Zo zijn er diverse locatieuitzendingen gemaakt vanuit de Posthoorn in Epe, het bluescafé in Apeldoorn en de Groove Town uitzendingen in de Middenstip in Epe. Ook heeft MusicBozx afgelopen zomer verslag mogen doen van Jazz Comes to Town in Epe.

Maar MusicBoxz wil meer en kan jou misschien wel heel goed gebruiken. Zo zoekt MusicBoxz nog programmamakers. Heel veel middelen heb je hier niet voor nodig. Een laptop en een microfoon is al voldoende. Ook techneuten die meehelpen op locatie uitzendingen zijn zeer welkom. Wij verzekeren je dat je met professioneel apparatuur aan de slag kunt om samen met je MusicBoxz collega’s een mooie locatie uitzending vanuit de regio neer te zetten. Ook krijg je een workshop waarin je wordt uitgelegd hoe het apparatuur werkt, zodat je op locatie professioneel aan het werk kan.

Hou je van bovenstaande muziek, houd je van radio maken, stuur dan een e-mail naar info@musicboxz.nl of kom eens een kijkje nemen op donderdagavond 5 oktober a.s. in de Posthoorn in Epe waar wij verslag doen van een optreden van Maarten en de Rinaldo’s. Dit concert komt geheel ten bate voor het goede doel. Ook kun je een demo maken als je interesse hebt in het maken van een programma. Deze demo kun je mailen naar bovenstaand e-mail adres.

Laatste lezing en excursie klooster Hulsbergen
Laatste lezing en excursie klooster Hulsbergen
Evert de Jonge uit Emst houdt dinsdag 26 juni de laatste van een serie lezingen over het klooster Hulsbergen. De afsluiting van de lezingencyclus is zaterdagmorgen 30 juni met een excursie naar de locatie via een wandeling over het Kloosterpad. Die kan worden afgesloten met deelname aan het 'Culineeren' van Edith Westendorp.
Heerde in de schijnwerpers tijdens WK Inline Skaten
Heerde in de schijnwerpers tijdens WK Inline Skaten
Maandenlang is er gewerkt aan alle voorbereidingen en de komende week is het dan zo ver. Het WK Inline-skaten komt voor het eerst naar Nederland. Deelnemers uit ruim 50 landen komen strijden om de medailles op de piste in Heerde en binnenstad in Arnhem van 1 t/m 8 juli. In de week voorafgaand trainen de toppers van over de gehele wereld al op de snelle baan aan de Kommerseweg. Ga gerust eens kijken, tijdens de de trainingen is de toegang gratis.
Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Horecabedrijven in Hattem, Wapenveld, Veessen en Heerde bieden fietsliefhebbers een Horecafietsroute met een culinaire omlijsting aan. De fietsroute is gratis maar een voucher van € 17,50 biedt de deelnemers koffie met wat lekkers, een lunch met soep en brood en een lekkere daghap bij de vier deelnemende horeca ondernemers.
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Het zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording' is tot en met zaterdag 1 september elke zaterdag geopend voor het publiek. Van 10.00 tot 17.00 uur kan men aan de hand van een wegwijsfolder ronddwalen door de immense boerderij.
WK zeis maaien op de Padd'ndag
WK zeis maaien op de Padd
Op 1 september 2018 wordt, in combinatie met de Padd'ndag, voor de 2e keer het Wapenvelds kampioenschap grasmaaien met de zeis gehouden. Begin augustus wordt alvast een oefenavond gehouden om twijfelaars over de streep te trekken en de ‘spelregels’ uit te leggen
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording'
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman
De stichtingen Erve IJzerman en De Melkmaten stellen vanaf zaterdag 16 juni de boerderij Erve Ijzrman elke zaterdag tot half september van 10.00 tot 17.00 uur open voor het publiek. Dat kan dan de opbouw van het 'zuivelmuseum in wording' op de voet volgen.
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Meester Dennis staat op 13 juni van 13.00 - 15.00 uur samen met stagiairs en vrijwilligers van jongerencentrum het Honk op de van Meursweide in Heerde met de buikschuifbaan!
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Gert van de Bospoort brengt zijn bundel Dichter bij de Hoogwatergeul opnieuw uit met fietsroutekaart.