achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

MusicBoxz zoekt collega's

Lijkt het je leuk om ook radio te maken? Dan biedt MusicBoxz jou nu een unieke kans!

Op 10 december 2016 is MusicBoxz Internet Radio begonnen met uitzenden. Musicboxz is een internetradiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week uitzendt met een brede keus uit jazz, pop, rock en soul.

In dit eerste jaar heeft MusicBoxz behoorlijke bekendheid op mogen bouwen. Zo zijn er diverse locatieuitzendingen gemaakt vanuit de Posthoorn in Epe, het bluescafé in Apeldoorn en de Groove Town uitzendingen in de Middenstip in Epe. Ook heeft MusicBozx afgelopen zomer verslag mogen doen van Jazz Comes to Town in Epe.

Maar MusicBoxz wil meer en kan jou misschien wel heel goed gebruiken. Zo zoekt MusicBoxz nog programmamakers. Heel veel middelen heb je hier niet voor nodig. Een laptop en een microfoon is al voldoende. Ook techneuten die meehelpen op locatie uitzendingen zijn zeer welkom. Wij verzekeren je dat je met professioneel apparatuur aan de slag kunt om samen met je MusicBoxz collega’s een mooie locatie uitzending vanuit de regio neer te zetten. Ook krijg je een workshop waarin je wordt uitgelegd hoe het apparatuur werkt, zodat je op locatie professioneel aan het werk kan.

Hou je van bovenstaande muziek, houd je van radio maken, stuur dan een e-mail naar info@musicboxz.nl of kom eens een kijkje nemen op donderdagavond 5 oktober a.s. in de Posthoorn in Epe waar wij verslag doen van een optreden van Maarten en de Rinaldo’s. Dit concert komt geheel ten bate voor het goede doel. Ook kun je een demo maken als je interesse hebt in het maken van een programma. Deze demo kun je mailen naar bovenstaand e-mail adres.

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken