achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

MusicBoxz zoekt collega's

Lijkt het je leuk om ook radio te maken? Dan biedt MusicBoxz jou nu een unieke kans!

Op 10 december 2016 is MusicBoxz Internet Radio begonnen met uitzenden. Musicboxz is een internetradiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week uitzendt met een brede keus uit jazz, pop, rock en soul.

In dit eerste jaar heeft MusicBoxz behoorlijke bekendheid op mogen bouwen. Zo zijn er diverse locatieuitzendingen gemaakt vanuit de Posthoorn in Epe, het bluescafé in Apeldoorn en de Groove Town uitzendingen in de Middenstip in Epe. Ook heeft MusicBozx afgelopen zomer verslag mogen doen van Jazz Comes to Town in Epe.

Maar MusicBoxz wil meer en kan jou misschien wel heel goed gebruiken. Zo zoekt MusicBoxz nog programmamakers. Heel veel middelen heb je hier niet voor nodig. Een laptop en een microfoon is al voldoende. Ook techneuten die meehelpen op locatie uitzendingen zijn zeer welkom. Wij verzekeren je dat je met professioneel apparatuur aan de slag kunt om samen met je MusicBoxz collega’s een mooie locatie uitzending vanuit de regio neer te zetten. Ook krijg je een workshop waarin je wordt uitgelegd hoe het apparatuur werkt, zodat je op locatie professioneel aan het werk kan.

Hou je van bovenstaande muziek, houd je van radio maken, stuur dan een e-mail naar info@musicboxz.nl of kom eens een kijkje nemen op donderdagavond 5 oktober a.s. in de Posthoorn in Epe waar wij verslag doen van een optreden van Maarten en de Rinaldo’s. Dit concert komt geheel ten bate voor het goede doel. Ook kun je een demo maken als je interesse hebt in het maken van een programma. Deze demo kun je mailen naar bovenstaand e-mail adres.

Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
“We zitten op dezelfde vlieghoogte”. Die opmerking met een knipoog naar de discussie over vliegveld Lelystad, maakte wethouder Wolbert Meijer bij de ondertekening van een prestatiecontract met Wij zijn Heerde (WZH). Hij wilde er maar mee aangeven dat de toeristische organisatie en de gemeente duidelijk op één lijn zitten voor de verdere ontwikkeling.
Heerde steunt WK Inline skaten
Heerde steunt WK Inline skaten
Uit maar liefst zestig landen komen begin juli honderden sporters en hun begeleiders naar Heerde en Arnhem. De gemeente Heerde is er trots op dat het de Skeelerclub Oost-Veluwe gelukt is het WK Inline & Freestyle Skaten hierheen te halen.
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Vijf klassen van de CC de Noordgouw maakten deze week een uitgebreide veldexcursie door het gebied van de hoogwatergeul Veessen/Wapenveld. Dit in het kader van een opdracht van het IVN en de gemeente Heerde om dit gebied aantrekkelijker te maken voor de (inter)nationale toerist.
Paasjubel in Heerde
Paasjubel in Heerde
Opnieuw Paasjubel in Heerde Ook dit jaar organiseert het Interkerkelijk Platform Heerde in de vroege ochtend van de 1e Paasdag (1 april 2018) de Paasjubel. Hierbij is traditioneel veel aandacht voor het zingen van bekende Paasliederen onder muzikale begeleiding. Ds. Mulder van de Christelijk gereformeerde Kerk in Heerde is bereid gevonden de verbindende teksten uit te spreken en daarnaast een korte meditatie te verzorgen. Plaats van handeling is het Dorpsplein in het centrum van Heerde. Aanvang 8:15 uur en einde uiterlijk om 9:00 uur. Een liturgie met daarop alle liederen wordt uitgedeeld. Op deze liturgie staan ook de aanvangstijden van de diensten in de diverse kerken vermeld. Het is inmiddels traditie dat de Paasjubel ongeacht de weersomstandigheden doorgaat. En … er koffie en thee. Hartelijk welkom allemaal.