achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

The Music Boxz terug op Musicboxz

Vanaf 12 oktober is Jan Egbert Kieskamp weer iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur online te horen op Musicboxz met zijn programma The Music Boxz.

In deze vernieuwde show komt er natuurlijk weer als vanouds veel goede (pop)muziek voorbij, vergezeld van mooie verhalen, boeiende informatie en achtergronden bij de muziek en is er elke week uitgebreid aandacht voor Nederlandse muzikanten. Ook zijn er aan het programma nieuwe items toegevoegd. Elke week zal een Nederlandse muzikant te gast zijn in het programma. O.a. zangeres Zosja El Rhazi is in één van de eerste afleveringen te gast, evenals haar collega Angela van Rijthoven.

Ook nieuw in The Music Boxz: ‘’de stemvork’’. In dit item worden muzikanten het hemd van het lijf gevraagd, en uiteindelijk geeft hij/zij de stemvork door aan een collega-muzikant waarvan hij/zij vindt dat diegene wel wat meer in de spotlights mag staan. Uiteraard begeleid door muziek! Inderdaad, een beetje zoals de overbekende pollepel. De eerste die de stemvork in ontvangst mag nemen is gitarist Jerome Hol (o.a. bekend van Dulfer en zijn eigen album Sneak Peek).

Musicboxz zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit met een brede keus uit jazz, pop, rock en soul.

Op maandagavond is het vanaf 20.00 uur de beurt aan Arjan Wittingen’s programma Wittingen Draait Terug. Hij neemt je mee terug in de tijd naar een maand in een jaar uit de 60’s, 70’s, 80’s of 90’s. De hitlijst van de desbetreffende maand komt voorbij samen met al het nieuws uit die tijd.

Als je van rock and roll muziek houdt in de breedste zin van het woord zit je geramd met het programma Rock Around the Musicboxz van Erik Strijk. Erik ademt muziek. Hij neemt je mee in een reis door de tijd waarin diverse Rock and Roll stijlen, jaren 50 muziek, Rockabilly, Blues, Doo Wop, Jump & Jive, Hillbilly, Boogie Woogie, en Swing Music voorbij komen. Iedere laatste woensdag van de maand is hij vanaf 20.00 uur ON-AIR.

De beste manier op het weekend in te gaan is om op vrijdagavond vanaf 20.00 uur af te stemmen op het programma van Marcel Hergaarden, Flashback. In dit programma kun je lekker genieten van de beste dansbare muziek uit de afgelopen decennia. Om 22.00 uur gaan we gewoon nog even door met lekkere dansmuziek in de show van Clive Brady. Speciaal voor Musicboxz draagt hij ook zijn steentje bij aan een heerlijk begin van het weekend.

Iedere werkdag tussen 19.00 en 20.00 kun je onder het afruimen van je eettafel luisteren naar het programma Roy is Los van Roy Scheerman. In zijn programma komt er een brede keus aan muziek voorbij, waarbij je met een goed gevoel de avond in kan.

Ook in het weekend wordt de luisteraar niet vergeten. Op zaterdag- en zondagmorgen tussen 10.00 uur en 12.00 is het tijd voor Vout en Goud XL, samengesteld door Yoka van Beek. Ook wordt er in het weekend aandacht besteed aan o.a. nederpop, blues, jazz en symfo.

Uiteraard is er ook ruim aandacht voor live evenementen in de regio. Zo is MusicBoxz vrijdagavond 29 september vanaf 20.00 uur live aanwezig bij alweer de 6e jamsessie van Groove Town in de Middenstip.

Last but not least is Musicboxz donderdagavond 5 oktober aanwezig in de Posthoorn in Epe waar verslag wordt gedaan van de Choke and Resque Tour van Maarten en de Rinaldo’s. Deze avond zal in het teken staan van stichting Sidney and Friends, een stichting die meervoudig gehandicapte kinderen en jongvolwassenen steunt. Zij steunen op hun beurt weer Stichting Semmy, een stichting dat zich inzet voor kinderen met hersenstamkanker, bekend van de nagellakactie van Tijn.

Nieuwsgierig geworden? Stem op ons af. Binnenkort komt MusicBoxz met nog meer goed nieuws en nieuwe programma’s! Stay tuned!

Musicboxz is als volgt te beluisteren

- http://www.musicboxz.nl/online-stream

- http://stream.musicboxz.nl:8003/listen.pls
- http://tunein.com/radio/Musicboxz-Internet-Radio-s277897/
- http://vtuner.com/setupapp/guide/asp/func/dynampls.asp…
- http://www.radio.garden/live/epe/musicboxz-internet-radio/
- http://www.musicboxz.nl/
- DAB+ Kanaal 7B regio Amsterdam

www.musicboxz.nl

https://www.facebook.com/musicboxzradio/

Laatste lezing en excursie klooster Hulsbergen
Laatste lezing en excursie klooster Hulsbergen
Evert de Jonge uit Emst houdt dinsdag 26 juni de laatste van een serie lezingen over het klooster Hulsbergen. De afsluiting van de lezingencyclus is zaterdagmorgen 30 juni met een excursie naar de locatie via een wandeling over het Kloosterpad. Die kan worden afgesloten met deelname aan het 'Culineeren' van Edith Westendorp.
Heerde in de schijnwerpers tijdens WK Inline Skaten
Heerde in de schijnwerpers tijdens WK Inline Skaten
Maandenlang is er gewerkt aan alle voorbereidingen en de komende week is het dan zo ver. Het WK Inline-skaten komt voor het eerst naar Nederland. Deelnemers uit ruim 50 landen komen strijden om de medailles op de piste in Heerde en binnenstad in Arnhem van 1 t/m 8 juli. In de week voorafgaand trainen de toppers van over de gehele wereld al op de snelle baan aan de Kommerseweg. Ga gerust eens kijken, tijdens de de trainingen is de toegang gratis.
Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Horecabedrijven in Hattem, Wapenveld, Veessen en Heerde bieden fietsliefhebbers een Horecafietsroute met een culinaire omlijsting aan. De fietsroute is gratis maar een voucher van € 17,50 biedt de deelnemers koffie met wat lekkers, een lunch met soep en brood en een lekkere daghap bij de vier deelnemende horeca ondernemers.
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Het zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording' is tot en met zaterdag 1 september elke zaterdag geopend voor het publiek. Van 10.00 tot 17.00 uur kan men aan de hand van een wegwijsfolder ronddwalen door de immense boerderij.
WK zeis maaien op de Padd'ndag
WK zeis maaien op de Padd
Op 1 september 2018 wordt, in combinatie met de Padd'ndag, voor de 2e keer het Wapenvelds kampioenschap grasmaaien met de zeis gehouden. Begin augustus wordt alvast een oefenavond gehouden om twijfelaars over de streep te trekken en de ‘spelregels’ uit te leggen
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording'
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman
De stichtingen Erve IJzerman en De Melkmaten stellen vanaf zaterdag 16 juni de boerderij Erve Ijzrman elke zaterdag tot half september van 10.00 tot 17.00 uur open voor het publiek. Dat kan dan de opbouw van het 'zuivelmuseum in wording' op de voet volgen.
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Meester Dennis staat op 13 juni van 13.00 - 15.00 uur samen met stagiairs en vrijwilligers van jongerencentrum het Honk op de van Meursweide in Heerde met de buikschuifbaan!
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Gert van de Bospoort brengt zijn bundel Dichter bij de Hoogwatergeul opnieuw uit met fietsroutekaart.