achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

The Music Boxz terug op Musicboxz

Vanaf 12 oktober is Jan Egbert Kieskamp weer iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur online te horen op Musicboxz met zijn programma The Music Boxz.

In deze vernieuwde show komt er natuurlijk weer als vanouds veel goede (pop)muziek voorbij, vergezeld van mooie verhalen, boeiende informatie en achtergronden bij de muziek en is er elke week uitgebreid aandacht voor Nederlandse muzikanten. Ook zijn er aan het programma nieuwe items toegevoegd. Elke week zal een Nederlandse muzikant te gast zijn in het programma. O.a. zangeres Zosja El Rhazi is in één van de eerste afleveringen te gast, evenals haar collega Angela van Rijthoven.

Ook nieuw in The Music Boxz: ‘’de stemvork’’. In dit item worden muzikanten het hemd van het lijf gevraagd, en uiteindelijk geeft hij/zij de stemvork door aan een collega-muzikant waarvan hij/zij vindt dat diegene wel wat meer in de spotlights mag staan. Uiteraard begeleid door muziek! Inderdaad, een beetje zoals de overbekende pollepel. De eerste die de stemvork in ontvangst mag nemen is gitarist Jerome Hol (o.a. bekend van Dulfer en zijn eigen album Sneak Peek).

Musicboxz zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit met een brede keus uit jazz, pop, rock en soul.

Op maandagavond is het vanaf 20.00 uur de beurt aan Arjan Wittingen’s programma Wittingen Draait Terug. Hij neemt je mee terug in de tijd naar een maand in een jaar uit de 60’s, 70’s, 80’s of 90’s. De hitlijst van de desbetreffende maand komt voorbij samen met al het nieuws uit die tijd.

Als je van rock and roll muziek houdt in de breedste zin van het woord zit je geramd met het programma Rock Around the Musicboxz van Erik Strijk. Erik ademt muziek. Hij neemt je mee in een reis door de tijd waarin diverse Rock and Roll stijlen, jaren 50 muziek, Rockabilly, Blues, Doo Wop, Jump & Jive, Hillbilly, Boogie Woogie, en Swing Music voorbij komen. Iedere laatste woensdag van de maand is hij vanaf 20.00 uur ON-AIR.

De beste manier op het weekend in te gaan is om op vrijdagavond vanaf 20.00 uur af te stemmen op het programma van Marcel Hergaarden, Flashback. In dit programma kun je lekker genieten van de beste dansbare muziek uit de afgelopen decennia. Om 22.00 uur gaan we gewoon nog even door met lekkere dansmuziek in de show van Clive Brady. Speciaal voor Musicboxz draagt hij ook zijn steentje bij aan een heerlijk begin van het weekend.

Iedere werkdag tussen 19.00 en 20.00 kun je onder het afruimen van je eettafel luisteren naar het programma Roy is Los van Roy Scheerman. In zijn programma komt er een brede keus aan muziek voorbij, waarbij je met een goed gevoel de avond in kan.

Ook in het weekend wordt de luisteraar niet vergeten. Op zaterdag- en zondagmorgen tussen 10.00 uur en 12.00 is het tijd voor Vout en Goud XL, samengesteld door Yoka van Beek. Ook wordt er in het weekend aandacht besteed aan o.a. nederpop, blues, jazz en symfo.

Uiteraard is er ook ruim aandacht voor live evenementen in de regio. Zo is MusicBoxz vrijdagavond 29 september vanaf 20.00 uur live aanwezig bij alweer de 6e jamsessie van Groove Town in de Middenstip.

Last but not least is Musicboxz donderdagavond 5 oktober aanwezig in de Posthoorn in Epe waar verslag wordt gedaan van de Choke and Resque Tour van Maarten en de Rinaldo’s. Deze avond zal in het teken staan van stichting Sidney and Friends, een stichting die meervoudig gehandicapte kinderen en jongvolwassenen steunt. Zij steunen op hun beurt weer Stichting Semmy, een stichting dat zich inzet voor kinderen met hersenstamkanker, bekend van de nagellakactie van Tijn.

Nieuwsgierig geworden? Stem op ons af. Binnenkort komt MusicBoxz met nog meer goed nieuws en nieuwe programma’s! Stay tuned!

Musicboxz is als volgt te beluisteren

- http://www.musicboxz.nl/online-stream

- http://stream.musicboxz.nl:8003/listen.pls
- http://tunein.com/radio/Musicboxz-Internet-Radio-s277897/
- http://vtuner.com/setupapp/guide/asp/func/dynampls.asp…
- http://www.radio.garden/live/epe/musicboxz-internet-radio/
- http://www.musicboxz.nl/
- DAB+ Kanaal 7B regio Amsterdam

www.musicboxz.nl

https://www.facebook.com/musicboxzradio/

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken