achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Kinderatelier, dans- en muzieklessen

Nu de scholen weer zijn begonnen start ook het nieuwe seizoen bij Cultuurplein Noord Veluwe.

Kinderatelierdans, Dans- en muzieklessen weer van start.

Nu de scholen weer zijn begonnen start ook het nieuwe seizoen bij Cultuurplein Noord Veluwe. Elk jaar staan er weer heel veel kinderen in de gemeentes Epe en Heerde  te trappelen van ongeduld om weer te starten. Nieuw dit jaar is de samenwerking met Dance Inc. die zowel in Epe als in Heerde vette breakdance lessen komt geven voor jongens vanaf 8 jaar. Coole dansen op vette beats met een goede choreografie.  Op maandag 4 en 11 september is hiervoor in het Kulturhus EGW in Epe een speciale gratis proefles georganiseerd waarbij je kennis kunt maken met de andere jongens en de docent natuurlijk. Op donderdag 7 en 14 september is eenzelfde gratis proefles in de Heerd in Heerde. Street- en jazzdance is er per leeftijdscategorie. In Wapenveld en Epe  zijn er dit jaar zelfs voor kinderen van 6-7 jaar lessen Street! Dit start op donderdag 31 augustus en wel van 16.30 tot 17.30 uur in Wapenveld. In Epe beginnen deze lessen op vrijdag 1 september om 15.30 tot 16.30 uur. Voor klassieke dans/ ballet is elk jaar weer veel belangstelling.  Veel meisjes dromen toch van een mooie roze tutu en uiteindelijk het dansen op spitzen. Ook hiervoor zijn de lessen georganiseerd in verschillende leeftijdscategorieën. Voor de jongste kinderen is er peuter- of kleuterdans. De jongeren die iets meer willen kunnen terecht bij de selectiegroepen Clash en Switch. Moderne dans kan natuurlijk niet ontbreken. 

Voor muzieklessen op heel veel verschillende instrumenten kun je ook bij Cultuurplein terecht. Of je nu wilt rocken in een band of prachtig viool of cello wil leren spelen, het kan allemaal. We geven les op veel verschillende plekken. Informeer naar lessen bij jou in de buurt.

Supernieuw en knettergaaf is het Kinderatelier! Wat is dat nu weer? Dat is nu echt iets voor jou! Lekker creatief bezig zijn. Je maakt veel mooie , maffe, grappige en kunstige dingen.  Check de website van Cultuurplein voor alle info.  Simpel.

Voor informatie over lessen, workshops en inschrijvingen kun je terecht op de website van Cultuurpleinnoordveluwe.nl/particulieren. Hier vind je een uitgebreid overzicht per plaats en leeftijd. Voor verdere informatie kun je ook  bellen met Ellis of Annemiek op 0578 760100.

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken