achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Kinderatelier, dans- en muzieklessen

Nu de scholen weer zijn begonnen start ook het nieuwe seizoen bij Cultuurplein Noord Veluwe.

Kinderatelierdans, Dans- en muzieklessen weer van start.

Nu de scholen weer zijn begonnen start ook het nieuwe seizoen bij Cultuurplein Noord Veluwe. Elk jaar staan er weer heel veel kinderen in de gemeentes Epe en Heerde  te trappelen van ongeduld om weer te starten. Nieuw dit jaar is de samenwerking met Dance Inc. die zowel in Epe als in Heerde vette breakdance lessen komt geven voor jongens vanaf 8 jaar. Coole dansen op vette beats met een goede choreografie.  Op maandag 4 en 11 september is hiervoor in het Kulturhus EGW in Epe een speciale gratis proefles georganiseerd waarbij je kennis kunt maken met de andere jongens en de docent natuurlijk. Op donderdag 7 en 14 september is eenzelfde gratis proefles in de Heerd in Heerde. Street- en jazzdance is er per leeftijdscategorie. In Wapenveld en Epe  zijn er dit jaar zelfs voor kinderen van 6-7 jaar lessen Street! Dit start op donderdag 31 augustus en wel van 16.30 tot 17.30 uur in Wapenveld. In Epe beginnen deze lessen op vrijdag 1 september om 15.30 tot 16.30 uur. Voor klassieke dans/ ballet is elk jaar weer veel belangstelling.  Veel meisjes dromen toch van een mooie roze tutu en uiteindelijk het dansen op spitzen. Ook hiervoor zijn de lessen georganiseerd in verschillende leeftijdscategorieën. Voor de jongste kinderen is er peuter- of kleuterdans. De jongeren die iets meer willen kunnen terecht bij de selectiegroepen Clash en Switch. Moderne dans kan natuurlijk niet ontbreken. 

Voor muzieklessen op heel veel verschillende instrumenten kun je ook bij Cultuurplein terecht. Of je nu wilt rocken in een band of prachtig viool of cello wil leren spelen, het kan allemaal. We geven les op veel verschillende plekken. Informeer naar lessen bij jou in de buurt.

Supernieuw en knettergaaf is het Kinderatelier! Wat is dat nu weer? Dat is nu echt iets voor jou! Lekker creatief bezig zijn. Je maakt veel mooie , maffe, grappige en kunstige dingen.  Check de website van Cultuurplein voor alle info.  Simpel.

Voor informatie over lessen, workshops en inschrijvingen kun je terecht op de website van Cultuurpleinnoordveluwe.nl/particulieren. Hier vind je een uitgebreid overzicht per plaats en leeftijd. Voor verdere informatie kun je ook  bellen met Ellis of Annemiek op 0578 760100.

“Omdat Hij Leeft”
“Omdat Hij Leeft”
“Omdat Hij Leeft” is de titel van het concert van interkerkelijk gospelkoor ICHTHUS uit Heerde.
Siberisch koude op Lammetjesdag
Siberisch koude op Lammetjesdag
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
“We zitten op dezelfde vlieghoogte”. Die opmerking met een knipoog naar de discussie over vliegveld Lelystad, maakte wethouder Wolbert Meijer bij de ondertekening van een prestatiecontract met Wij zijn Heerde (WZH). Hij wilde er maar mee aangeven dat de toeristische organisatie en de gemeente duidelijk op één lijn zitten voor de verdere ontwikkeling.
Heerde steunt WK Inline skaten
Heerde steunt WK Inline skaten
Uit maar liefst zestig landen komen begin juli honderden sporters en hun begeleiders naar Heerde en Arnhem. De gemeente Heerde is er trots op dat het de Skeelerclub Oost-Veluwe gelukt is het WK Inline & Freestyle Skaten hierheen te halen.
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Vijf klassen van de CC de Noordgouw maakten deze week een uitgebreide veldexcursie door het gebied van de hoogwatergeul Veessen/Wapenveld. Dit in het kader van een opdracht van het IVN en de gemeente Heerde om dit gebied aantrekkelijker te maken voor de (inter)nationale toerist.
Paasjubel in Heerde
Paasjubel in Heerde
Opnieuw Paasjubel in Heerde Ook dit jaar organiseert het Interkerkelijk Platform Heerde in de vroege ochtend van de 1e Paasdag (1 april 2018) de Paasjubel. Hierbij is traditioneel veel aandacht voor het zingen van bekende Paasliederen onder muzikale begeleiding. Ds. Mulder van de Christelijk gereformeerde Kerk in Heerde is bereid gevonden de verbindende teksten uit te spreken en daarnaast een korte meditatie te verzorgen. Plaats van handeling is het Dorpsplein in het centrum van Heerde. Aanvang 8:15 uur en einde uiterlijk om 9:00 uur. Een liturgie met daarop alle liederen wordt uitgedeeld. Op deze liturgie staan ook de aanvangstijden van de diensten in de diverse kerken vermeld. Het is inmiddels traditie dat de Paasjubel ongeacht de weersomstandigheden doorgaat. En … er koffie en thee. Hartelijk welkom allemaal.