achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

iPad cursus voor senioren in de Heerd en de Hof van Cramer

Speciaal voor senioren biedt SeniorWeb een iPad-cursus aan om mee te gaan met de moderne tijd en de aansluiting met kinderen en kleinkinderen te houden.

Mobieltjes en tablets zijn niet meer weg te denken. Bijna iedereen communiceert ermee. Speciaal voor senioren biedt SeniorWeb een iPad-cursus aan om mee te gaan met de moderne tijd en de aansluiting met kinderen en kleinkinderen te houden. Bovendien kunt u dan veel zaken zelf blijven regelen. In kleine groepjes wordt alles rustig uitgelegd en geoefend.

Wat wordt er behandeld?
De meest voorkomende handelingen worden behandeld: uw tablet uitzetten of in sluimerstand houden, werken met het schermtoetsenbord, verbinding maken met het internet via Wifi, mail versturen en ontvangen, surfen op het internet, standaard apps op uw tablet gebruiken, apps downloaden en beheren en uw tablet updaten.

De cursus omvat 6 bijeenkomsten van 1,5 uur en de kosten bedragen € 51,= De groep in Heerde start op woensdag 27 september. De cursus in Wapenveld begint op vrijdag 3 november. De groepen zijn klein en er zijn meerdere docenten tegelijkertijd aanwezig zodat u intensief wordt begeleid. Voor deelname aan de cursus dient U wel de beschikking over een iPad te hebben.

Interesse of meer weten?
U kunt contact opnemen met SeniorWeb Heerde/Wapenveld, van maandag- t/m donderdagochtend te bereiken via het Centrum voor Jeugd en Gezin, tel. 0578-720001 of via onze websites http://wapenveld.seniorweb.nl of http://heerde.seniorweb.nl