achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

iPad cursus voor senioren in de Heerd en de Hof van Cramer

Speciaal voor senioren biedt SeniorWeb een iPad-cursus aan om mee te gaan met de moderne tijd en de aansluiting met kinderen en kleinkinderen te houden.

Mobieltjes en tablets zijn niet meer weg te denken. Bijna iedereen communiceert ermee. Speciaal voor senioren biedt SeniorWeb een iPad-cursus aan om mee te gaan met de moderne tijd en de aansluiting met kinderen en kleinkinderen te houden. Bovendien kunt u dan veel zaken zelf blijven regelen. In kleine groepjes wordt alles rustig uitgelegd en geoefend.

Wat wordt er behandeld?
De meest voorkomende handelingen worden behandeld: uw tablet uitzetten of in sluimerstand houden, werken met het schermtoetsenbord, verbinding maken met het internet via Wifi, mail versturen en ontvangen, surfen op het internet, standaard apps op uw tablet gebruiken, apps downloaden en beheren en uw tablet updaten.

De cursus omvat 6 bijeenkomsten van 1,5 uur en de kosten bedragen € 51,= De groep in Heerde start op woensdag 27 september. De cursus in Wapenveld begint op vrijdag 3 november. De groepen zijn klein en er zijn meerdere docenten tegelijkertijd aanwezig zodat u intensief wordt begeleid. Voor deelname aan de cursus dient U wel de beschikking over een iPad te hebben.

Interesse of meer weten?
U kunt contact opnemen met SeniorWeb Heerde/Wapenveld, van maandag- t/m donderdagochtend te bereiken via het Centrum voor Jeugd en Gezin, tel. 0578-720001 of via onze websites http://wapenveld.seniorweb.nl of http://heerde.seniorweb.nl

“Omdat Hij Leeft”
“Omdat Hij Leeft”
“Omdat Hij Leeft” is de titel van het concert van interkerkelijk gospelkoor ICHTHUS uit Heerde.
Siberisch koude op Lammetjesdag
Siberisch koude op Lammetjesdag
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
“We zitten op dezelfde vlieghoogte”. Die opmerking met een knipoog naar de discussie over vliegveld Lelystad, maakte wethouder Wolbert Meijer bij de ondertekening van een prestatiecontract met Wij zijn Heerde (WZH). Hij wilde er maar mee aangeven dat de toeristische organisatie en de gemeente duidelijk op één lijn zitten voor de verdere ontwikkeling.
Heerde steunt WK Inline skaten
Heerde steunt WK Inline skaten
Uit maar liefst zestig landen komen begin juli honderden sporters en hun begeleiders naar Heerde en Arnhem. De gemeente Heerde is er trots op dat het de Skeelerclub Oost-Veluwe gelukt is het WK Inline & Freestyle Skaten hierheen te halen.
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Vijf klassen van de CC de Noordgouw maakten deze week een uitgebreide veldexcursie door het gebied van de hoogwatergeul Veessen/Wapenveld. Dit in het kader van een opdracht van het IVN en de gemeente Heerde om dit gebied aantrekkelijker te maken voor de (inter)nationale toerist.
Paasjubel in Heerde
Paasjubel in Heerde
Opnieuw Paasjubel in Heerde Ook dit jaar organiseert het Interkerkelijk Platform Heerde in de vroege ochtend van de 1e Paasdag (1 april 2018) de Paasjubel. Hierbij is traditioneel veel aandacht voor het zingen van bekende Paasliederen onder muzikale begeleiding. Ds. Mulder van de Christelijk gereformeerde Kerk in Heerde is bereid gevonden de verbindende teksten uit te spreken en daarnaast een korte meditatie te verzorgen. Plaats van handeling is het Dorpsplein in het centrum van Heerde. Aanvang 8:15 uur en einde uiterlijk om 9:00 uur. Een liturgie met daarop alle liederen wordt uitgedeeld. Op deze liturgie staan ook de aanvangstijden van de diensten in de diverse kerken vermeld. Het is inmiddels traditie dat de Paasjubel ongeacht de weersomstandigheden doorgaat. En … er koffie en thee. Hartelijk welkom allemaal.