achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

basiscursus iPad en Androidtablet

Leercentrum SeniorWeb Heerde/Wapenveld biedt een basiscursus iPad en Androidtablet voor senioren uit de gemeente Heerde aan.

De cursus richt zich op de beginnende tabletgebruiker.

De volgende onderdelen worden behandeld in deze cursus :

 

     De algemene eigenschappen, de knoppen, bediening van uw tablet.

     Mailen met uw tablet.

     Surfen op het internet.

     Het gebruik van de standaard app’s.

     Het installeren en beheren van app’s.

     Gebruik van de camera en diverse tips.

 

Er wordt in een rustig tempo les gegeven aan een groep van maximaal 5 à 6 deelnemers.

 

Aantal lessen: De cursus omvat 6 lessen en start op 27 september in de Heerd.

Wanneer: Op woensdagochtenden van 9:00 uur tot 10:30 uur (Android) en 10.45 uur tot 12.15 uur (iPad)

Waar: MFA de Heerd , Griftstraat 8 in Heerde.

 

Voor deelname aan de cursus dient u over een eigen tablet te beschikken zodat U het geleerde thuis op uw eigen apparaat in de praktijk kunt brengen.

 

U kunt zich opgeven bij SeniorWeb Heerde/Wapenveld, van maandag- t/m donderdagochtend te bereiken via het Centrum voor Jeugd en Gezin, tel. 0578-720001 of via onze websites  http://wapenveld.seniorweb.nl of http://heerde.seniorweb.nl

Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
“We zitten op dezelfde vlieghoogte”. Die opmerking met een knipoog naar de discussie over vliegveld Lelystad, maakte wethouder Wolbert Meijer bij de ondertekening van een prestatiecontract met Wij zijn Heerde (WZH). Hij wilde er maar mee aangeven dat de toeristische organisatie en de gemeente duidelijk op één lijn zitten voor de verdere ontwikkeling.
Heerde steunt WK Inline skaten
Heerde steunt WK Inline skaten
Uit maar liefst zestig landen komen begin juli honderden sporters en hun begeleiders naar Heerde en Arnhem. De gemeente Heerde is er trots op dat het de Skeelerclub Oost-Veluwe gelukt is het WK Inline & Freestyle Skaten hierheen te halen.
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Vijf klassen van de CC de Noordgouw maakten deze week een uitgebreide veldexcursie door het gebied van de hoogwatergeul Veessen/Wapenveld. Dit in het kader van een opdracht van het IVN en de gemeente Heerde om dit gebied aantrekkelijker te maken voor de (inter)nationale toerist.
Paasjubel in Heerde
Paasjubel in Heerde
Opnieuw Paasjubel in Heerde Ook dit jaar organiseert het Interkerkelijk Platform Heerde in de vroege ochtend van de 1e Paasdag (1 april 2018) de Paasjubel. Hierbij is traditioneel veel aandacht voor het zingen van bekende Paasliederen onder muzikale begeleiding. Ds. Mulder van de Christelijk gereformeerde Kerk in Heerde is bereid gevonden de verbindende teksten uit te spreken en daarnaast een korte meditatie te verzorgen. Plaats van handeling is het Dorpsplein in het centrum van Heerde. Aanvang 8:15 uur en einde uiterlijk om 9:00 uur. Een liturgie met daarop alle liederen wordt uitgedeeld. Op deze liturgie staan ook de aanvangstijden van de diensten in de diverse kerken vermeld. Het is inmiddels traditie dat de Paasjubel ongeacht de weersomstandigheden doorgaat. En … er koffie en thee. Hartelijk welkom allemaal.