achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Feestelijk programma 35e Padd'ndag

De 35ste editie van de Padd'ndag op zaterdag 2 september gaat zorgen voor een vol terrein van bezoekerscentrum Vrieze's Erfgoed aan de Groteweg 54 in Wapenveld.

Feestelijk programma 35e Padd

Dat door programma-onderdelen als het Wapenvelds Kampioenschap (WK) zeis maaien, de komst van het piratenkoor De Zingende Padd'n, een nostalgische kinderwagenparade, jachthoorngroep de Vlijtbloazers en traditiegetrouw de dorsende boeren.

Het moet dit jaar een feestelijk programma worden. Het is een lustrumfeest maar ook wordt de nieuwe schuur op het terrein officieel geopend. De Padd'ndag begint om 10.00 uur met de uitreiking van de bronzen pad. Aansluitend start dan het rogge dorsen, zijn er demonstraties en is uiteraard ook molen de Vlijt in bedrijf. Het wordt dan gezellig ronddwalen over het terrein om de activiteiten op verschillende plekken mee te maken.

's Middags treden vanaf 14.00 uur de Zingende Padd'n op.
Rond 16.00 uur zal de dorsmachine naar het nieuwe onderkomen in de schuur worden gebracht. Bij de Padd'ndag hoort ook een waren- en informatiemarkt.

Belangstellenden kunnen een inschrijfformulier opvragen via info@vriezeserfgoed.nl of via tel. 06-15194780. Meer informatie over Vrieze's Erfgoed is te vinden op www.vriezeserfgoed.nl.

Feestelijk programma 35e Padd Feestelijk programma 35e Padd Feestelijk programma 35e Padd