achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

MusicBoxz live vanaf Jazz comes To Town

Vanaf 8 juli is Epe wederom in de ban van Jazz Comes To Town. Dit jaar zal het jonge internet radiostation MusicBoxz zorgdragen voor de live registratie van dit geweldige evenement.

Op het kerkplein in het centrum van Epe zijn voor de 22e editie weer vijf zaterdagen gepland met twee concerten van top acts uit Nederland. Elke zaterdag zullen alle concerten tussen 16.00 en 20.00 uur live te volgen zijn op MusicBoxz, met behalve registraties van de optredens ook interviews en informatie. Vanaf 12.00 uur kunnen luisteraars alvast in de stemming komen met muziek en interviews van alle acts.

Behalve bij de concerten zal MusicBoxz ook aanwezig zijn bij twee afterpartys, dit jaar op 8 en 15 juli in De Posthoorn met respectievelijk Jazz Connection en Mrs. Hips.

Uniek dit jaar is dat Jazz Comes To Town niet alleen via de stream van de zender te volgen is, maar dat het ook doorgegeven wordt door RTV Apeldoorn (101.7) en Radio 794 (107.8 of kabel 93.1). Daarnaast is MusicBoxz ook in de regio Amsterdam te beluisteren op DAB +, kanaal 7B.

Waar is MusicBoxz te beluisteren ? 
http://stream.musicboxz.nl:8003/listen.pls 
http://tunein.com/radio/Musicboxz-Internet-Radio-s277897/ 
- http://vtuner.com/setupapp/guide/asp/func/dynampls.asp… 
- http://www.radio.garden/live/epe/musicboxz-internet-radio/ 
- http://www.musicboxz.nl

- http://live.audials.com/

- DAB+ Kanaal 7B regio Amsterdam

Voor Jazz Comes To Town (zaterdag van 16.00 tot 20.00 tevens op RTV Apeldoorn (101.7) en Radio 794 (107.8 of kabel 93.1).

Eerdere uitzendingen van MusicBoxz Internet Radio zijn hier te beluisteren:https://hearthis.at/musicboxzradio-1f/#groups

www.musicboxz.nl

https://www.facebook.com/musicboxzradio/

Boeiende lezing over Het Vossenbroek
Het Vossenbroek is een heel bijzondere plek, dat bij een nadere beschouwing veel onverwachte zaken herbergt. Een moerassig, nat en laaggelegen stuk grond ten oosten van Epe. Het Vossenbroek wordt door de A50 in twee delen gesneden. Het ligt bovendien binnen de gemeentegrenzen van Epe en is eenvoudig te bereiken. Het kent een lange ontstaansgeschiedenis. Geologie, archeologie en bewoning door boeren, hebben dit intieme stukje landschap een gezicht gegeven, ook de bodem heeft z’n geheimen prijs gegeven. Vooral Fauna en flora hebben hun bijdrage geleverd. Tijdens de lezing dwaalt Bauke Terpstra virtueel door dit unieke natuurlandschap. Datum: 22 maart 2018 Plaats: Kulturhus Epe, Stationsstraat 25, 8161 CP. Epe. Aanvang: 20.00 uur Informatie: Yvonne Zeegers – secretaris@epe-heerde.knnv.nl Toegangsprijs € 3,--. Voor KNNV- en IVN leden gratis.
Basjkierenmonument in volksverhalen Cittaslow
Basjkierenmonument in volksverhalen Cittaslow
Met de plaatsing van het Basjkierenmonument in Veessen, begin dit jaar, kwam een belangrijk stukje geschiedenis weer in de schijnwerpers te staan. Het verhaal van die geschiedenis is nu ook vereeuwigd als één van de volksverhalen van de Cittaslow-gemeenten.
Film 'Wild' laat Veluwe in volle glorie zien
Film
​Wild – dat is de titel van de film die vanaf februari 2018 in de Nederlandse bioscopen draait. ‘Een spannende, ontroerende en ook grappige familiefilm die de Veluwe in haar volle glorie op het grote doek laat zien’, aldus de maker Luc Enting uit Ede.
Cadeau Inez Pijnenburg wijst weg naar Cittaslow
Cadeau Inez Pijnenburg wijst weg naar Cittaslow
Oud-burgemeester Inez Pijnenburg heeft, geholpen door haar opvolger Fred de Graaf, haar afscheidscadeau onthuld: een wegwijzer naar de overige Cittaslowgemeenten in Nederland.