achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

MusicBoxz live vanaf Jazz comes To Town

Vanaf 8 juli is Epe wederom in de ban van Jazz Comes To Town. Dit jaar zal het jonge internet radiostation MusicBoxz zorgdragen voor de live registratie van dit geweldige evenement.

Op het kerkplein in het centrum van Epe zijn voor de 22e editie weer vijf zaterdagen gepland met twee concerten van top acts uit Nederland. Elke zaterdag zullen alle concerten tussen 16.00 en 20.00 uur live te volgen zijn op MusicBoxz, met behalve registraties van de optredens ook interviews en informatie. Vanaf 12.00 uur kunnen luisteraars alvast in de stemming komen met muziek en interviews van alle acts.

Behalve bij de concerten zal MusicBoxz ook aanwezig zijn bij twee afterpartys, dit jaar op 8 en 15 juli in De Posthoorn met respectievelijk Jazz Connection en Mrs. Hips.

Uniek dit jaar is dat Jazz Comes To Town niet alleen via de stream van de zender te volgen is, maar dat het ook doorgegeven wordt door RTV Apeldoorn (101.7) en Radio 794 (107.8 of kabel 93.1). Daarnaast is MusicBoxz ook in de regio Amsterdam te beluisteren op DAB +, kanaal 7B.

Waar is MusicBoxz te beluisteren ? 
http://stream.musicboxz.nl:8003/listen.pls 
http://tunein.com/radio/Musicboxz-Internet-Radio-s277897/ 
- http://vtuner.com/setupapp/guide/asp/func/dynampls.asp… 
- http://www.radio.garden/live/epe/musicboxz-internet-radio/ 
- http://www.musicboxz.nl

- http://live.audials.com/

- DAB+ Kanaal 7B regio Amsterdam

Voor Jazz Comes To Town (zaterdag van 16.00 tot 20.00 tevens op RTV Apeldoorn (101.7) en Radio 794 (107.8 of kabel 93.1).

Eerdere uitzendingen van MusicBoxz Internet Radio zijn hier te beluisteren:https://hearthis.at/musicboxzradio-1f/#groups

www.musicboxz.nl

https://www.facebook.com/musicboxzradio/