achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

MusicBoxz live vanaf Jazz comes To Town

Vanaf 8 juli is Epe wederom in de ban van Jazz Comes To Town. Dit jaar zal het jonge internet radiostation MusicBoxz zorgdragen voor de live registratie van dit geweldige evenement.

Op het kerkplein in het centrum van Epe zijn voor de 22e editie weer vijf zaterdagen gepland met twee concerten van top acts uit Nederland. Elke zaterdag zullen alle concerten tussen 16.00 en 20.00 uur live te volgen zijn op MusicBoxz, met behalve registraties van de optredens ook interviews en informatie. Vanaf 12.00 uur kunnen luisteraars alvast in de stemming komen met muziek en interviews van alle acts.

Behalve bij de concerten zal MusicBoxz ook aanwezig zijn bij twee afterpartys, dit jaar op 8 en 15 juli in De Posthoorn met respectievelijk Jazz Connection en Mrs. Hips.

Uniek dit jaar is dat Jazz Comes To Town niet alleen via de stream van de zender te volgen is, maar dat het ook doorgegeven wordt door RTV Apeldoorn (101.7) en Radio 794 (107.8 of kabel 93.1). Daarnaast is MusicBoxz ook in de regio Amsterdam te beluisteren op DAB +, kanaal 7B.

Waar is MusicBoxz te beluisteren ? 
http://stream.musicboxz.nl:8003/listen.pls 
http://tunein.com/radio/Musicboxz-Internet-Radio-s277897/ 
- http://vtuner.com/setupapp/guide/asp/func/dynampls.asp… 
- http://www.radio.garden/live/epe/musicboxz-internet-radio/ 
- http://www.musicboxz.nl

- http://live.audials.com/

- DAB+ Kanaal 7B regio Amsterdam

Voor Jazz Comes To Town (zaterdag van 16.00 tot 20.00 tevens op RTV Apeldoorn (101.7) en Radio 794 (107.8 of kabel 93.1).

Eerdere uitzendingen van MusicBoxz Internet Radio zijn hier te beluisteren:https://hearthis.at/musicboxzradio-1f/#groups

www.musicboxz.nl

https://www.facebook.com/musicboxzradio/

Laatste lezing en excursie klooster Hulsbergen
Laatste lezing en excursie klooster Hulsbergen
Evert de Jonge uit Emst houdt dinsdag 26 juni de laatste van een serie lezingen over het klooster Hulsbergen. De afsluiting van de lezingencyclus is zaterdagmorgen 30 juni met een excursie naar de locatie via een wandeling over het Kloosterpad. Die kan worden afgesloten met deelname aan het 'Culineeren' van Edith Westendorp.
Heerde in de schijnwerpers tijdens WK Inline Skaten
Heerde in de schijnwerpers tijdens WK Inline Skaten
Maandenlang is er gewerkt aan alle voorbereidingen en de komende week is het dan zo ver. Het WK Inline-skaten komt voor het eerst naar Nederland. Deelnemers uit ruim 50 landen komen strijden om de medailles op de piste in Heerde en binnenstad in Arnhem van 1 t/m 8 juli. In de week voorafgaand trainen de toppers van over de gehele wereld al op de snelle baan aan de Kommerseweg. Ga gerust eens kijken, tijdens de de trainingen is de toegang gratis.
Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Horecabedrijven in Hattem, Wapenveld, Veessen en Heerde bieden fietsliefhebbers een Horecafietsroute met een culinaire omlijsting aan. De fietsroute is gratis maar een voucher van € 17,50 biedt de deelnemers koffie met wat lekkers, een lunch met soep en brood en een lekkere daghap bij de vier deelnemende horeca ondernemers.
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Het zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording' is tot en met zaterdag 1 september elke zaterdag geopend voor het publiek. Van 10.00 tot 17.00 uur kan men aan de hand van een wegwijsfolder ronddwalen door de immense boerderij.
WK zeis maaien op de Padd'ndag
WK zeis maaien op de Padd
Op 1 september 2018 wordt, in combinatie met de Padd'ndag, voor de 2e keer het Wapenvelds kampioenschap grasmaaien met de zeis gehouden. Begin augustus wordt alvast een oefenavond gehouden om twijfelaars over de streep te trekken en de ‘spelregels’ uit te leggen
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording'
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman
De stichtingen Erve IJzerman en De Melkmaten stellen vanaf zaterdag 16 juni de boerderij Erve Ijzrman elke zaterdag tot half september van 10.00 tot 17.00 uur open voor het publiek. Dat kan dan de opbouw van het 'zuivelmuseum in wording' op de voet volgen.
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Meester Dennis staat op 13 juni van 13.00 - 15.00 uur samen met stagiairs en vrijwilligers van jongerencentrum het Honk op de van Meursweide in Heerde met de buikschuifbaan!
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Gert van de Bospoort brengt zijn bundel Dichter bij de Hoogwatergeul opnieuw uit met fietsroutekaart.