achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Bezoek de IJssel tijdens de IJsselbiënnale!

Het is één van de mooiste rivieren van ons land, de IJssel. Niet verwonderlijk dan ook dat de rivier de verbindende factor is bij een kunstfestival als de IJsselbiënnale. Er zijn allerlei activiteiten rond de IJssel en er zijn op verschillende plekken langs de rivier kunstwerken verrezen.

Kunstenaars geven hun visie op de invloed van de klimaatverandering op ons rivierenlandschap. De IJsselbiënnale verbindt de hele IJsselvallei en de IJssel bezoeken is dus een groter feest dan ooit omdat er zoveel te beleven valt.

Je kunt er voor kiezen om de kunstroute te fietsen of te wandelen. Lees meer over fiets- en wandelroutes hieronder. Daarbij kom je ook langs verschillende Staatsbosbeheer terreinen, zowel aan de Gelderse als aan de Overijsselse kant. Bij de Duursche Waarden zijn tijdens de biënnale, die t/m 24 september duurt, verschillende excursies en activiteiten in het kader van kunst georganiseerd. Het informatiecentrum Den Nul is ook een stoppunt op de route. Dit punt is vanaf de Gelderse kant te bereiken met het Kozakkenveer Veessen - Fortmond v.v. (voet- en fietsveer)

Lees uitgebreide informatie  in de blog op Onze Veluwe ...