achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Laatste JUMBO-workshops van het seizoen.

Op dinsdag 27 juni en woensdag 28 juni zijn er weer prikkelende workshops bij de JUMBO in Epe. Deze worden weer georganiseerd door docenten van Cultuurplein Noord Veluwe.

Om extra aandacht te vragen voor de eigen workshops voor jong en oud en al het moois dat de cultuurmakelaars op de scholen brengen is gezocht naar een laagdrempelige manier om workshops onder de aandacht te brengen. Op dinsdag 27 juni kunnen volwassenen tussen 15.00 en 17.00 uur de basis van het aquarelleren leren. Schilderen met aquarelverf heeft het grote voordeel dat er met betrekkelijk eenvoudige middelen – penseel, waterverf en papier – prachtige resultaten kunnen worden bereikt. In  deze workshop een klein voorproefje. Op woensdag 28 juni is het tussen 15.00 en 17.00 uur tijd voor kinderen. Hooggeëerd publiek: de jongleer peer! Met het fruit van de versafdeling als inspiratiebron ontwerpen de kinderen een circus 'fruitartiest' die ze zullen verwerken in een echte pop-up kaart. Aan bod komen diverse illustratietechnieken, het ontwerpen van een karakter en de techniek van het maken van een pop-up.

Aanmelden voor de workshops is niet nodig. Schuif gewoon gezellig aan voor 10 minuutjes of voor de hele workshop. Er zijn geen kosten aan verboden en de gemaakte kunstwerken mogen natuurlijk mee naar huis. Meer weten over allerhande workshops bij Cultuurplein Noord Veluwe? Wees welkom op de website: www.cultuurpleinnoordveluwe.nl of vraag eenvoudig de nieuwe brochure aan. U ontvangt dan bovendien de agenda voor de films van de filmliga in 2017/2018.

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken