achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Muzieklessen voor ouder en kind

'Steeds vaker krijgen we de vraag van ouders of ze niet samen met hun kind op les kunnen komen. Gezellig en handig om het kind te begeleiden bij de muzieklessen.', vertelt Peter Witteveen, afdelingshoofd muziek. 'Het Cultuurplein Noord Veluwe biedt daarom ouders van kinderen, die wekelijks individuele muzieklessen volgen, nu de mogelijkheid om tijdens deze lessen te hospiteren.

Dit houdt in, dat de ouder tegelijkertijd met het kind de lessen volgt en de lesstof oefent op aanwijzing van de docent. Voorwaarde is, dat het kind wordt ingeschreven voor de wekelijkse lessen van 30 minuten tegen het daarvoor geldende tarief. Die 30 minuten zijn echt wel nodig om de geoefende muziek te laten horen, verbeteringen te oefenen en nieuwe lesstof op te krijgen.' Van de hospiterende ouder wordt een bijdrage gevraagd in de vorm van een hospiteertarief van € 181,50 inclusief btw. In het totaal komt dat neer op een bedrag van € 748,50 samen. De ouder participeert binnen de lestijd van het kind en krijgt dus niet afzonderlijk les! Via de website van Cultuurplein Noord Veluwe kunnen ouders en kinderen zich hiervoor samen inschrijven. Ga naar het tabblad 'muziek' en selecteer het instrument naar keuze. Klik vervolgens bij 'tarief' op de juiste lesvorm (ouder & kind) en meld je aan. U bent van harte welkom op www.cultuurpleinnoordveluwe.nl.

 

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken