achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Open Tuinen Groei & Bloei Zwolle en omstreken

Op 17 en 18 juni 2017 kunt u zich laten inspireren tijdens het Open Tuinen weekend.

Jaarlijks organiseert Groei & Bloei landelijk deze Nationale Tuinweek. Afdeling Zwolle doet mee aan het Open Tuinen Weekeind. In deze overgangsperiode van lente naar zomer zijn de tuinen namelijk op hun bloeirijkst. Dit jaar zijn er maar liefst dertien deelnemende locatie's. Dit evenement biedt u de uitgelezen mogelijkheid om ongedwongen binnen te gaan in de opengestelde tuinen van de leden van Groei & Bloei.

Er is vrije toegang!( behalve bij Harry Pierik) De gastvrije eigenaren leiden u graag rond in hun tuin of laten u zelf de mooiste plekjes daarin ontdekken. Sommige tuinen zijn groot, andere tuinen zijn kleiner. Allemaal zijn de ze met grote liefde verzorgd om u te inspireren en te enthousiasmeren op het gebied van tuinieren.

U zult merken dat er ook een aantal andere hobby's wordt getoond. Beeldhouwen, schilderen, keramiek, pluktuin en de mooiste creaties op het gebied van bloemschikken worden in combinatie gebracht met het aloude tuinieren. In sommige tuinen wordt voor een geringe prijs koffie of thee geschonken. Laat u zich verrassen en bezoek 17 en/of 18 juni alle twaalf tuinen of een aantal ervan per auto of op de fiets. Via de site van zwolle.groei.nl kunt u alle adressen vinden en zelfs een folder uitprinten, waarna u alle adressen bij de hand heeft voor een routeplan.

Afdeling Groei & Bloei Zwolle wenst u een prachtig tuinseizoen met veel inspiratie en plezier. Tot ziens in één van de Open Tuinen!