achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Laatste voorstelling

Afgelopen zaterdag 20 mei was de voorstelling van Ernest Beuving en band, in samenwerking met een gecombineerd koor van the All Singers en De Mannen van Music4all, onder leiding van Martin van der Worp - alles tezamen De Bende van Beuving.

Het was een meer dan waardige afsluiting van het seizoen: cabaret, prachtige zang, mooie teksten, imitaties, improvisatie en veel humor!

De artiesten kwamen nadien in de foyer om samen met het publiek na te genieten onder het genot van een drankje en dat liep door tot in de vroege uurtjes.

U kunt nog even nagenieten via: https://youtu.be/zh7kKNvsROw

De voorstelling had eigenlijk alles om ook het actieve leven van Cultureel Centrum Heerde goed af te sluiten. Want hiermee is het doek gevallen. Het stokje wordt voorlopig overgenomen door een aantal mensen van het Dorpshuis Heerde.

De mensen van het Cultureel Centrum Heerde nemen, met enige weemoed, afscheid, en ze willen hierbij allen die de voorstellingen hebben bezocht bedanken voor hun enthousiasme! Tot ziens maar weer in De Heerd!

Leo, Riet, Peter, Johan, Wies, Marieke, Sandra, Engelien, Marga, Alouette groeten hartelijk!

Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
“We zitten op dezelfde vlieghoogte”. Die opmerking met een knipoog naar de discussie over vliegveld Lelystad, maakte wethouder Wolbert Meijer bij de ondertekening van een prestatiecontract met Wij zijn Heerde (WZH). Hij wilde er maar mee aangeven dat de toeristische organisatie en de gemeente duidelijk op één lijn zitten voor de verdere ontwikkeling.
Heerde steunt WK Inline skaten
Heerde steunt WK Inline skaten
Uit maar liefst zestig landen komen begin juli honderden sporters en hun begeleiders naar Heerde en Arnhem. De gemeente Heerde is er trots op dat het de Skeelerclub Oost-Veluwe gelukt is het WK Inline & Freestyle Skaten hierheen te halen.
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Vijf klassen van de CC de Noordgouw maakten deze week een uitgebreide veldexcursie door het gebied van de hoogwatergeul Veessen/Wapenveld. Dit in het kader van een opdracht van het IVN en de gemeente Heerde om dit gebied aantrekkelijker te maken voor de (inter)nationale toerist.
Paasjubel in Heerde
Paasjubel in Heerde
Opnieuw Paasjubel in Heerde Ook dit jaar organiseert het Interkerkelijk Platform Heerde in de vroege ochtend van de 1e Paasdag (1 april 2018) de Paasjubel. Hierbij is traditioneel veel aandacht voor het zingen van bekende Paasliederen onder muzikale begeleiding. Ds. Mulder van de Christelijk gereformeerde Kerk in Heerde is bereid gevonden de verbindende teksten uit te spreken en daarnaast een korte meditatie te verzorgen. Plaats van handeling is het Dorpsplein in het centrum van Heerde. Aanvang 8:15 uur en einde uiterlijk om 9:00 uur. Een liturgie met daarop alle liederen wordt uitgedeeld. Op deze liturgie staan ook de aanvangstijden van de diensten in de diverse kerken vermeld. Het is inmiddels traditie dat de Paasjubel ongeacht de weersomstandigheden doorgaat. En … er koffie en thee. Hartelijk welkom allemaal.