achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

Nieuwe skeelercursus gaat weer van start

Maandag 22 mei gaat er weer een skeelercursus voor volwassenen van start. Onder leiding van trainer Wim Draaijer worden allerlei facetten van de skeelersport onder de aandacht worden gebracht.

Maandag 22 mei gaat er weer een skeelercursus voor volwassenen van start. Onder leiding van trainer Wim Draaijer worden allerlei facetten van de skeelersport onder de aandacht worden gebracht. In 6 lessen leren de deelnemers hoe ze op de skeelers moeten staan, moeten manoeuvreren, een bochtje lopen, remmen, een noodstop maken en meer van dat soort dingen. Op een gezellige en toch informatieve manier worden al deze facetten aangeleerd en in de praktijk gebracht.

Tijdens de laatste les van de cursus wordt alles wat is geleerd in de praktijk gebracht tijdens een toertocht van zo’n 10 kilometer over de openbare weg. Na afloop is er voor iedere cursist een certificaat als bewijs dat de cursus met goed gevolg is doorlopen.

Aanmelding voor deze cursus kan via een mail naar info@skeelerhuus.nl of een per telefoon bij Wim Draaijer (0578-694850) of Jannes Wolff (06-51459546), hier kunt u ook verdere informatie inwinnen.

De cursussen starten om 19.30 uur en de kosten zijn 40 euro voor de cursus. Indien men geen eigen materiaal heeft is dat ook te huren bij de club. Een helm is verplicht bij de cursus (ook eventueel te huur)

Doe ook mee en leer skeeleren!