achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Rolls Royceclub op Vrieze's Erfgoed

Zaterdag 6 mei komt de regio Oost van Rolls Royce club 'de Mascotte' naar Vrieze's Erfgoed. Vanaf daar begint men aan een rondrit door de regio.

Rolls Royceclub op Vrieze

De leden arriveren rond 11.00 uur met hun imponerende klassiekers op het bezoekerscentrum aan de Groteweg 54 in Wapenveld. Er worden circa 10-15 auto's verwacht. Iedereen kan dan de voertuigen bewonderen. Het vertrek voor de rondrit is om 13.00 uur en tot dat moment zijn de auto's te bekijken. Organisator is Gert Visser uit Wapenveld, zelf al bijna vijftig jaar bezitter van een opvallende Rolls Royce. Daarin heeft hij al heel wat bekende persoonlijkheden in rond gereden. Van de schaatsmatadoren 'dolle' Dries.van Wijhe en Henri Ruitenberg tot de razend populaire groep BZN maar ook politici als Willem Jacob ofwel Molly Geertsema. 
Na een ontvangst volgt een bezoek aan molen de Vlijt. Vervolgens gaat de groep genieten van het culineeren met culinair gastvrouw Edith Westendorp. Na de maaltijd maakt men een rondrit over de Noord-Oost Veluwe om af te sluiten met een pannenkoekenmaaltijd bij restaurant 't Mussennest.