achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

MuseumPlusBus naar Museum TwentseWelle op 4 maart

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen in deze regio, waaronder theater- en concertvoorstellingen. Het streven is om ook museumbezoeken te gaan organiseren.

De Museum Plus Bus is een landelijk initiatief dat mogelijk wordt gemaakt door de BankGiro-Loterij en diverse musea. Het museumbezoek vindt plaats op vrijdag 4 maart a.s. tussen 09.00-17.30 uur dan gaat de bus vanaf de parkeerplaats Marktstraat te Heerde naar museum TwentseWelle te Enschede.

Het arrangement is speciaal bedoeld voor ouderen uit deze regio (vanaf Hattem t/m Epe) vanaf 70 jaar en met als uitzondering 65-plussers die het museum niet op eigen gelegenheid kunnen bezoeken. Het museum is zeer toegangelijk voor mensen met een rollator of rolstoel. Ook de bus is hier helemaal op ingesteld (wel beperkt aantal plaatsen).

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus geef u snel op als u nog mee wilt. Vol=vol. Bij dit arrangement is inbegrepen: busvervoer (vanaf opstapplaats Marktstraat), begeleiding, entree, rondleiding en koffie/thee bij aankomst. In het museumrestaurant wordt gezamenlijk de lunch gebruikt. Kosten hiervoor is € 12.00.

Indien u een plaats wilt reserveren, dan kunt u naar het landelijke reserveringsnummer van Vier het Leven bellen van maandag t/m vrijdag van 09.00-18.00 uur 035-5245156. Voor meer informatie kunt u Anne-Lite Meershoek (06-27431236) bellen, zij is locatie-coördinator voor deze regio.

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken