achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

MuseumPlusBus naar Museum TwentseWelle op 4 maart

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen in deze regio, waaronder theater- en concertvoorstellingen. Het streven is om ook museumbezoeken te gaan organiseren.

De Museum Plus Bus is een landelijk initiatief dat mogelijk wordt gemaakt door de BankGiro-Loterij en diverse musea. Het museumbezoek vindt plaats op vrijdag 4 maart a.s. tussen 09.00-17.30 uur dan gaat de bus vanaf de parkeerplaats Marktstraat te Heerde naar museum TwentseWelle te Enschede.

Het arrangement is speciaal bedoeld voor ouderen uit deze regio (vanaf Hattem t/m Epe) vanaf 70 jaar en met als uitzondering 65-plussers die het museum niet op eigen gelegenheid kunnen bezoeken. Het museum is zeer toegangelijk voor mensen met een rollator of rolstoel. Ook de bus is hier helemaal op ingesteld (wel beperkt aantal plaatsen).

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus geef u snel op als u nog mee wilt. Vol=vol. Bij dit arrangement is inbegrepen: busvervoer (vanaf opstapplaats Marktstraat), begeleiding, entree, rondleiding en koffie/thee bij aankomst. In het museumrestaurant wordt gezamenlijk de lunch gebruikt. Kosten hiervoor is € 12.00.

Indien u een plaats wilt reserveren, dan kunt u naar het landelijke reserveringsnummer van Vier het Leven bellen van maandag t/m vrijdag van 09.00-18.00 uur 035-5245156. Voor meer informatie kunt u Anne-Lite Meershoek (06-27431236) bellen, zij is locatie-coördinator voor deze regio.