achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Ouderen krijgen uitleg over smartphone.

Wapenveld- Bijna iedereen heeft wel een smartphone. Het zijn inderdaad handige toestellen met veel mogelijkheden. Kinderen kunnen hun ouders gemakkelijk bereiken en omgekeerd.

U kunt er niet alleen mee bellen, maar ook een whatsapp berichtje versturen of zelfs herinnerd worden aan b.v. een afspraak. Er zit een handig adressenboek in, u kunt er mee op internet of foto’s mee maken. Dit zijn enkele van de vele mogelijkheden die de smartphone te bieden heeft.

Maar in de praktijk gebruiken we veelal deze mogelijkheden niet, te veel werk of we denken dat

we het toch niet begrijpen omdat de bijgeleverde beschrijving soms wel verdraaid ingewikkeld uitgelegd wordt. Of soms is het geduld ervoor niet altijd voorhanden.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van uw mobiele telefoon of lukt het maar niet om een bepaalde functie te gebruiken? dan is daar nu de mogelijkheid voor! In de Hof van Cramer is op woensdag 12 april  a.s. van 9.30 uur tot 11.30 uur een vrijwilliger met kennis van zaken aanwezig, die u hiermee verder op weg kan helpen. U dient wel uw eigen smartphone mee te nemen. Dit moet een Android toestel zijn of  een IPhone.  Het adres van de Hof van Cramer is Putterweg 2d in Wapenveld. Voor informatie en of opgave kunt u terecht bij Ton Hulsebos, tel. 06-51259370