achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Musicboxz zendt uit vanuit de Posthoorn

MusicBoxz Muziekcafé - Zaterdag 11 maart zal er een live muziekcafé radioprogramma worden gemaakt vanuit de Posthoorn in Epe. Musicboxz heeft gitarist Harald Koll en de friese band WIEBE weten te strikken om deze avond te voorzien van goede live muziek

De mannen van WIEBE zijn in 2015 genomineerd voor de friese popawards. In december 2016 is hun tweede album DELTA uitgekomen. Harald Koll is één van de betere gitaristen uit de regio en heeft ruime ervaring in het vak.

Vanzelfsprekend is deze avond de gehele uitzending te beluisteren tussen 20.00 uur en 00.00 uur op Musicboxz, maar nog leuker is om gezellig de uitzending bij te wonen in de Posthoorn. Wees welkom!

Musicboxz zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit met een brede keus uit jazz, blues, pop, rock en soul.

Op maandagavond, dinsdagavond, donderdagavond en vrijdagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur zenden in volgorde Arjan Wittingen (Wittingen Draait Terug), Marcel Hergaarden (Flashback), Jan Egbert Kieskamp (The Music Boxz) en René Wagenaar (Boogieland) live uit, waarmee er de hele week diverse programma’s te horen zijn. Op woensdagavond is er altijd een registratie van een live concert.

Maar ook in het weekend wordt de luisteraar niet vergeten. Op zaterdag- en zondagmorgen tussen 10.00 uur en 12.00 is het tijd voor Vout en Goud, samengesteld door Yoka van Beek. Ook wordt er in het weekend aandacht besteed aan o.a. nederpop, jazz, blues en symfo.

Uiteraard is er ook ruim aandacht voor live evenementen in de regio. Zo wordt er altijd live verslag gedaan van Groovetown, de succesvolle jammsessie in de Middenstip. Aankomende zomer zal ook 6 weken lang verslag worden gedaan van Jazz Comes To Town. Kortom: is er een muziekevenement in de regio, dan is Musicboxz erbij!

Musicboxz is als volgt te beluisteren

- http://stream.musicboxz.nl:8003/listen.pls
- http://tunein.com/radio/Musicboxz-Internet-Radio-s277897/
- http://vtuner.com/setupapp/guide/asp/func/dynampls.asp…
- http://www.radio.garden/live/epe/musicboxz-internet-radio/
- http://www.musicboxz.nl

MUSICBOXZ ZENDT UIT VANUIT DE POSTHOORN