achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Apotheek Heerde sponsort MFC De Verbinding

Multifunctioneel centrum De Verbinding in Vorchten wordt tot en met 2020 door Apotheek Heerde van pleisters, gaasjes en verbandmiddelen voorzien.

Daarnaast ontving Johan Vorderman, voorzitter van stichting MFC Vorchten, van apotheker Ruud Timmerman een geheel volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en het NOC/NSF samengestelde verbandtrommel.

Vorderman is blij met de sponsoring. “We zijn in de afrondende fase van het centrum gekomen. Wat absoluut niet in de inrichting mag ontbreken is een goed uitgeruste en voor iedereen toegankelijke verbandtrommel. Daarom hebben we Apotheek Heerde benaderd. Timmerman bood vervolgens spontaan aan om de steriele materialen die een beperkte houdbaarheid hebben, periodiek te vervangen. Wij zijn hem daar zeer erkentelijk voor.”

Het nieuwe multifunctionele centrum in Vorchten is een initiatief van én voor Vorchtenaren. Het is vooral bedoeld om de leefbaarheid in Vorchten te stimuleren en de sociale cohesie binnen het dorp te bevorderen. Vanaf 1 februari worden in MFC De Verbinding met hulp van enthousiaste vrijwilligers verschillende activiteiten gehouden. Als alle resterende werkzaamheden zijn afgerond volgt naar verwachting in mei de officiële opening.

Op de foto v.l.n.r.: Ruud Timmerman en Johan Vorderman