achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

ECR Groot Stokkert en LifeWell nieuwe supporters Cittaslow

Uit handen van burgemeester Inez Pijnenburg kregen de vertegenwoordigers van beide bedrijven, op de Nieuwjaarsreceptie van ECR Groot Stokkert, de oorkonde en het Cittaslow-schild uitgereikt.

HEERDE - De Heerder burgemeester was er maar wat blij mee opnieuw twee bedrijven te kunnen toevoegen aan de supporters van Cittaslow in de gemeente Heerde. Inmiddels hebben veertien ondernemers het Cittaslow-schild ontvangen. Verschillende supporters waren dan ook aanwezig om de nieuwe collega's te verwelkomen.
 
Volgens burgemeester Pijnenburg passen de beide nieuwe ambassadeurs uitstekend in het profiel van Cittaslow. Beide zijn werkzaam in de gezondheidssector waar kwaliteit van leven hoog in het vaandel staat. ECR Groot Stokkert als het bekende zorghotel waar gastvrijheid en omzien naar elkaar hoog in het vaandel staan. Ook wordt de organisatie gesteund door talrijke vrijwilligers. "Het vrijwilligerswerk zit in het DNA van de gemeente Heerde", merkt de burgemeester daarover op.
 
Lifewell was de tweede onderneming die het schild in ontvang mocht nemen. Het bedrijf is opgezet door Heidy Jonkers-van Velde en Michiel Hameete en biedt ondersteuning voor mensen die meer energie kunnen gebruiken, vitaal willen worden of waarvoor blijvende gewichtsbeheersing een speerpunt is. LifeWell biedt een zetje in de goede richting op basis van individuele begeleiding.

Dit artikel is totstandgekomen op basis van het bericht van Veluws Nieuws

  Valentijnsaanbieding 2017