achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

Scan Covery Trial schoolzwemmen

Vrijdag 6 januari vertrekt Team Berghuizerbad richting het hoge noorden om met hun deelname schoolzwemmen mogelijk te maken voor de schoolkinderen van de groepen 5 tm 8 binnen de Gemeente Heerde.

Sinds de overname op 1 januari 2014 van het Berghuizerbad in Wapenveld probeert Stichting Berghuizerbad iedere keer weer nieuwe ideeën ten uitvoer te brengen. Het idee van het schoolzwemmen ontstond bij een eerdere deelname aan de Scan Covery Trial, en van het één komt het ander.

De organisatie van de Scan Covery Trial heeft het idee schoolzwemmen beloond met een vrije inschrijving, op vrijdag 6 januari as start team 26 (Bert Dingerink & Geb Dokter) en team 27 (Harco Mulder & Benjamin Bonhof) aan een barre trial van ca. 7000 km vaak onder winterse omstandigheden door Scandinavië op zondag 15 januari hopen de mannen weer veilig aan te komen bij het Berghuizerbad aan het einde van de middag.

Het doel is om ca. € 30.000,- bij elkaar te rijden om 2 seizoenen schoolzwemmen mogelijk te maken. De teams zijn live te volgen door de Scanct app gratis te downloaden in de appstore. Meer info over de teams via www.scanct.nl