achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Postkamer Heerde opent deuren

Begin 2017 zal restaurant 'de Postkamer' officieel haar deuren openen, waar voorheen 'de vier jaargetijden' gevestigd was. De Postkamer is van Cor en Elyse van Oene.

'De Postkamer' is een aanwinst voor Heerde, met het onderscheidend vermogen van kwaliteit en intieme gezelligheid. Dat zijn de woorden van dhr. Van Buul, namens de ondernemersvereniging Heerde.

Eigenaren van 'De Postkamer' zijn Cor en Elyse van Oene. Deze cateraars, die in de gemeente Heerde en wijdere omtrek bekend staan om hun kwaliteit en gastvrijheid, waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze hebben zij gevonden in het statige pand waar voorheen 't Olde Posthuus en tot medio 2016 De Vier Jaargetijden gevestigd waren.

Intern is er inmiddels behoorlijk wat vernieuwd en verbouwd, opdat bij de opening in 2017 alles perfect in orde is voor het verzorgen van een overheerlijk diner. Bedrijfsleidster Marianne van Ommen staat dan gastvrij tot ieders dienst.

Heerder centrum culinair voor elk wat wils
Met de komst van De Postkamer, na de eerdere vestigingen in het centrum van het Italiaanse restaurant Milano en het pannenkoekenhuis De Heerderij en het intussen al regionaal bekende eetcafé Puur, heeft het centrum van Heerde nu voor elk wat wils op culinair gebied. Voor de snelle hap, met het hele gezin, of wat langer en luxer: welkom in Heerde.

Foto: Veluws Nieuws