achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

Ook in 2017 Theater langs de IJssel

Stichting Theater Langs de IJssel brengt in 2017 ook theater naar de huiskamer. Op 17, 18 en 19 maart kun je genieten van een kleine en intieme voorstelling. Als publiek zit je letterlijk en figuurlijk midden in het spel. Elk geluid, elk woord, elke beweging krijg je mee. En dat met de zithoek van buren, vrienden of kennissen als decor.

Ook in 2017 Theater langs de IJssel

Blau Hinder speelt Cleo en Lex 
Lex heeft een superster in huis. Een ster op leeftijd. Een vergeten diva. Cleo. Hij trof haar aan op een bankje langs de weg. Zomaar, midden in de nacht. Dat is twee maanden geleden, en nu wil ze niet meer weg. Trots laat Lex zijn idool Cleo de platencollectie zien: hij heeft alles dat ze ooit heeft opgenomen. Elk tijdschrift waar ze ooit in heeft gestaan. Cleo haalt haar schouders op. Zwijmelend bij de jazzy muziek uit haar gouden jaren vertelt de verbleekte diva over de tijd van échte sterren, en hoe ze werkt aan een comeback. Lees meer over de voorstelling en de huiskamers waar de voorstelling speelt.

Entree
€ 15,00 per persoon inclusief een kopje koffie/thee. 
 
Aanmelden
Wil jij een voorstelling bijwonen? Laat ons weten naar welke huiskamer je wilt en met hoeveel personen je komt. Dat kan via stichting@theaterlangsdeijssel.nl. Je ontvangt na aanmelding van ons verdere informatie over de betaling.
 
Graag ontmoeten we je in één van de huiskamers!