achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Ook in 2017 Theater langs de IJssel

Stichting Theater Langs de IJssel brengt in 2017 ook theater naar de huiskamer. Op 17, 18 en 19 maart kun je genieten van een kleine en intieme voorstelling. Als publiek zit je letterlijk en figuurlijk midden in het spel. Elk geluid, elk woord, elke beweging krijg je mee. En dat met de zithoek van buren, vrienden of kennissen als decor.

Ook in 2017 Theater langs de IJssel

Blau Hinder speelt Cleo en Lex 
Lex heeft een superster in huis. Een ster op leeftijd. Een vergeten diva. Cleo. Hij trof haar aan op een bankje langs de weg. Zomaar, midden in de nacht. Dat is twee maanden geleden, en nu wil ze niet meer weg. Trots laat Lex zijn idool Cleo de platencollectie zien: hij heeft alles dat ze ooit heeft opgenomen. Elk tijdschrift waar ze ooit in heeft gestaan. Cleo haalt haar schouders op. Zwijmelend bij de jazzy muziek uit haar gouden jaren vertelt de verbleekte diva over de tijd van échte sterren, en hoe ze werkt aan een comeback. Lees meer over de voorstelling en de huiskamers waar de voorstelling speelt.

Entree
€ 15,00 per persoon inclusief een kopje koffie/thee. 
 
Aanmelden
Wil jij een voorstelling bijwonen? Laat ons weten naar welke huiskamer je wilt en met hoeveel personen je komt. Dat kan via stichting@theaterlangsdeijssel.nl. Je ontvangt na aanmelding van ons verdere informatie over de betaling.
 
Graag ontmoeten we je in één van de huiskamers!

Siberisch koude op Lammetjesdag
Siberisch koude op Lammetjesdag
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
“We zitten op dezelfde vlieghoogte”. Die opmerking met een knipoog naar de discussie over vliegveld Lelystad, maakte wethouder Wolbert Meijer bij de ondertekening van een prestatiecontract met Wij zijn Heerde (WZH). Hij wilde er maar mee aangeven dat de toeristische organisatie en de gemeente duidelijk op één lijn zitten voor de verdere ontwikkeling.
Heerde steunt WK Inline skaten
Heerde steunt WK Inline skaten
Uit maar liefst zestig landen komen begin juli honderden sporters en hun begeleiders naar Heerde en Arnhem. De gemeente Heerde is er trots op dat het de Skeelerclub Oost-Veluwe gelukt is het WK Inline & Freestyle Skaten hierheen te halen.
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Vijf klassen van de CC de Noordgouw maakten deze week een uitgebreide veldexcursie door het gebied van de hoogwatergeul Veessen/Wapenveld. Dit in het kader van een opdracht van het IVN en de gemeente Heerde om dit gebied aantrekkelijker te maken voor de (inter)nationale toerist.
Paasjubel in Heerde
Paasjubel in Heerde
Opnieuw Paasjubel in Heerde Ook dit jaar organiseert het Interkerkelijk Platform Heerde in de vroege ochtend van de 1e Paasdag (1 april 2018) de Paasjubel. Hierbij is traditioneel veel aandacht voor het zingen van bekende Paasliederen onder muzikale begeleiding. Ds. Mulder van de Christelijk gereformeerde Kerk in Heerde is bereid gevonden de verbindende teksten uit te spreken en daarnaast een korte meditatie te verzorgen. Plaats van handeling is het Dorpsplein in het centrum van Heerde. Aanvang 8:15 uur en einde uiterlijk om 9:00 uur. Een liturgie met daarop alle liederen wordt uitgedeeld. Op deze liturgie staan ook de aanvangstijden van de diensten in de diverse kerken vermeld. Het is inmiddels traditie dat de Paasjubel ongeacht de weersomstandigheden doorgaat. En … er koffie en thee. Hartelijk welkom allemaal.